Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Τα τελευταία νέα των ομάδων του 4ου Ομίλου


Σε περίοδο διακοπών βρίσκονται οι ομάδες του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, καθώς η επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 7 Ιανουαρίου.

Ας δούμε συνοπτικά ορισμένα από τα τελευταία νέα τους:

Ολυμπιακός Βόλου: Αποχώρησε από την Προεδρία ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Τα ηνία αναλαμβάνει ο ερασιτέχνης, του οποίου Πρόεδρος είναι ο Νίκος Τσεκούρας. Πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή προς τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό από τη διοίκηση. Παρελθόν ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς και πιθανον και ο Στέφανος Βαρούχας.

Θήβα: Προκρίθηκε στον τελικό το κυπέλλου Bοιωτίας. Αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με το Ύπατο, έχοντας σκόρερ τον Χατζηλάμπρο. Στα πέναλτι νίκησε με 2-4.

Ρήγας Φεραίος: Στήριξη προς το προπονητικό δίδυμο των παιχτών Γιώργου Αλεξίου και Χρήστου Σπαθή εκφράστηκε από τη διοίκηση.

Αχιλλέας Φαρσάλων: Προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου. Με δυο γκολ του Νεμπεγλέρα και ένα του Συράκου νίκησε εκτός έδρας με 3-0 το Μαυροβούνι. Ο Αναστάσης Μανιώτης μεταγράφηκε στον Πέλοπα Κιάτου.

ΝΠΣ Βόλος: Λύση συνεργασίας με τους Δημήτρη Πατσογιώργο και Γιώργο Κυπαρίσση.

Αλμυρός:  Μοίρασε δώρα σε προπονητές, παίχτες και φροντιστές το Δ.Σ. της ομάδας.

Νίκη Βόλου: Παρελθόν αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Σεραφείμ Μωυσίδης. Προαναγγέλθηκε μια ακόμη αποχώρηση και τριπλή μεταγραφική ενίσχυση. Στήριξη στο τεχνικό δίδυμο των Μπούις-Ξηροφώτου.

Αμβρυσσέας Διστόμου: Διεκόπη στο 43ο λεπτό από τον προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς το φιλικό με τον Φωκικό και ενώ η ομάδα της Άμφισσας νικούσε με 0-1. Παρελθόν οι ποδοσφαιριστές Κέβι Χίσι και Βάιος Στούμπος.

Σέλλανα: Για προπηλακισμό από «άγνωστο» άτομο μετά το τέλος του αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων κάνουν λόγο οι Καρδιτσιώτες. Σε καταγγελίες μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε, προχώρησε ο ΑΟ Σελλάνων, μέσω της οποίας τονίζει ότι μέλη της ομάδας του προπηλακίστηκαν. Ακόμη, εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία, ενώ ευχήθηκε και ταχεία ανάρρωση στον Κουτσοκέρα, που τραυματίστηκε.

Αστέρας Ιτέας: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φάση του δευτέρου γκολ της Νίκης κόντρα στην Ιτέα. Ο ρέφερι Σφέτσιας υπέδειξε φάουλ στο κέντρο υπέρ του Αστέρα, όμως οι παίχτες των γηπεδούχων πήραν την μπάλα, το εκτέλεσαν αυτοί και σκόραραν στη συνέχεια.

Οπούντιος Μαρτίνου: Με την ευκαιρία του ρεπό δόθηκε το φιλικό ματς ενάντια στη Χαλκίδα εκτός έδρας, 2-2 το τελικό. Ο Αρντίτ Πρέντι θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του απέναντι στα Φάρσαλα.