Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Σε ανοδική τροχιά ο Παναγιώτης Θεοδωρογιάννης του Fight Club Karpenissi


Μια νέα δυνατή εμπειρία και έναν μεγάλο αγώνα έδωσε ο Παναγιώτης Θεοδωρογιάννης, αντιμετωπίζοντας έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο. Ο αθλητής του Fight Club Karpenissi έδωσε έναν δυνατό αγώνα και στάθηκε αντάξιος κόντρα στον Ιβάν Ροστιασβίλι παρά την ήττα του.
Ο ταλαντούχος kick boxer αγωνίστηκε στο Gods Of War την Κυριακή 5/11 στο κλειστό στάδιο «ΔΑΙΣ» στο Μαρούσι. Ο Θεοδωρογιάννης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στο fightsports.gr: «Αγωνιστικά είμαι σε πολύ καλή φόρμα. Αν και έχω ελάχιστους αγώνες, προσπαθώ με τον δάσκαλο μου Θωμά Ξαγάρα να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να παίζω σε μεγάλες διοργανώσεις. Θέλω συνέχεια να παίζω αγώνες. Το kickboxing είναι η ζωή μου. Ευχαριστώ τον κύριο Στέλιο Πολίτη για την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετέχω σε μία από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις». Σε δικιά μας ερώτηση για το εάν τον αγχώνει το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη υπογράμμισε: «Δεν με αγχώνει και δεν με έχει ρίξει καθόλου ψυχολογικά το γεγονός ότι δεν έχω καταφέρει να πάρω νίκη σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Το αποτέλεσμα θα έρθει με την δουλειά.»
Ο δάσκαλος του Θεοδωρογιάννη Θωμάς Ξαγάρας ευχαριστεί τον κ. Στέλιο Πολίτη για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε για συμμετοχή σε μια τόσο άψογη διοργάνωση υψηλούς βεληνεκούς και ευχαριστεί για ακόμη μια φορά τον δάσκαλο του και ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους. Ο αθλητικός και μαχητικός Σύλλογος Καρπενησίου δεν έχει συμπληρώσει ακόμη δυο χρόνια «ζωής», όμως δείχνει συνεχώς την ανοδική του πορεία στο kick boxing.