Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Χρήστος Τλούπας: «Με δουλειά και προσήλωση θα έρθουν τα αποτελέσματα για τον Αχιλλέα»

Ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων με Ευρυτανικό παρελθόν είναι ο Χρήστος Τλούπας. Η ομάδα του υποδέχεται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου το Βελούχι για την 9η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής και ο άλλοτε μεσοαμυντικός του Απεραντιακού παραχώρησε συνέντευξη στο Evrytania Sport. Αναφέρεται αρχικά στην έως τώρα πορεία της ομάδας του, η οποία επέστρεψε μετά από 27  ολόκληρα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Θεωρεί ότι το δύσκολο πρόγραμμα έχει παίξει σημαντικό ρόλο, ώστε να μην έχουν καταφέρει τα Φάρσαλα να συγκεντρώσουν την κατάλληλη βαθμολογική συγκομιδή, όμως δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια και πιστεύει ότι μπορεί ο Αχιλλέας να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας. Χαρακτηρίζει ως «μαραθώνιο» το φετινό πρωτάθλημα, καθώς υποβιβάζονται οι έξι από τις 13 ομάδες που λαμβάνουν μέρος.
Τέλος σχολιάζει εν συντομία το πέρασμα του από το Καρπενήσι και την ομάδα της Βαλαώρας, που του έδωσε τα κατάλληλα εφόδια για την μετέπειτα πορεία του, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον ΑΠΟΚ.
Ο Χρήστος Τλούπας γεννήθηκε στις 12-12-1990 και αποτελεί τα τελευταία χρόνια μέλος του Αχιλλέα Φαρσάλων. Αγωνίστηκε στον Απεραντιακό(Δ΄ Εθνική) την περίοδο 2010-2011, προερχόμενος από τους νέους του Λεβαδειακού, ενώ την αμέσως επόμενη συνέχισε στον Εθνικό Αστέρα(Β΄ Εθνική), κάνοντας το «άλμα» στην καριέρα του. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Γ΄ Εθνική με τον Αχιλλέα Δομοκού. Μάλιστα φέτος έχει σκοράρει ενάντια στην Νίκη Βόλου το τελευταίο μέχρι τώρα γκολ των Φαρσαλινών στην κατηγορία.

Η συνέντευξη είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Χρήστο σχολίασε μας αρχικά την πορεία του Αχιλλέα στην Γ΄ Εθνική μέχρι στιγμής.
Χρήστος Τλούπας: «Ο Αχιλλέας Φαρσάλων φέτος επέστρεψε στην  Γ΄ Εθνική κατηγορία μετά από 27 χρόνια και φέτος κάνουμε την δική μας προσπάθεια, καθώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και απαιτητικό. Στόχος μας είναι η παραμονή και κάνουμε την προσπάθεια μας, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Evrytania Sport: Για ποιο λόγο δεν έχετε καλή βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα;
Χρήστος Τλούπας: «Ξεκινήσαμε με δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα, καθώς αγωνιστήκαμε με όλες τις ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό στόχο και θεωρώ ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τους βαθμούς που επιθυμούμε, όμως συνεχίζουμε με δουλειά και προσήλωση στον στόχο και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν.»

Evrytania Sport: Ένα γενικότερο σχόλιο σου για τον όμιλο θα θέλαμε.
Χρήστος Τλούπας: «Όπως είπα και πριν το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και απαιτητικό και υπάρχουν πολλές ομάδες με "βαριά" ιστορία και όνομα ενώ φέτος για πρώτη φορά υποβιβάζονται έξι εκ των δεκατριών ομάδων και φαίνεται ότι μέχρι το τέλος θα είναι ένας "μαραθώνιος".»

Evrytania Sport: Μπορείτε να καταφέρετε τον στόχο της παραμονής;
Χρήστος Τλούπας: «Πιστεύω ότι με δουλειά και πολύ προσπάθεια από όλους μας θα καταφέρουμε τον στόχο μας.»

Evrytania Sport: Η γνώμη σου για την ομάδα του Βελουχίου και θέλουμε να μας μιλήσεις για το πέρασμα σου από τον νομό μας με τον Απεραντιακό.
Χρήστος Τλούπας: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι αναφορικά με την ομάδα του Βελουχιού, καθώς την Κυριακή θα αγωνιστούμε ως αντίπαλοι. Το πέρασμα μου από τον νομό σας ήταν μια καλή εμπειρία που μου έδωσε αρκετά εφόδια στην πορεία μου στο ποδόσφαιρο.»Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος