Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Κυριακάτικος αντίπαλος των Ευρυτάνων Αχιλλέας Φαρσάλων

Ματς ζωής η θανάτου απέναντι στο Βελούχι δίνει την Κυριακή στην έδρα του ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα, ο οποίος αντικατέστησε πριν λίγο διάστημα στην τεχνική ηγεσία τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο βρίσκεται στην τελευταία θέση του 4ου Ομίλου με 4 βαθμούς(Τέρματα 3-13, 1 νίκη-1 ισοπαλία και 5 ήττες), αγνοώντας το γκολ για αρκετές αγωνιστικές.
Σε 7 ματς έχουν παίξει οι: Νίκος Κουτσουκέρας, Κώστας Νεμπεγλέρας, Βασίλης Μάρκου, Χρήστος Οικονόμου, Κλέβι Κόλα και Νίκος Συράκος.
Έξι συμμετοχές μετρούν οι: Αποστόλης Κούλπας, Αναστάσης Μανιώτης, Χρήστος Τλούπας, Βασίλης Λόλας και Λεωνίδας Καραγκούνης.
Πέντε αγώνες για τους: Μιχάλη Κουρούμαλο, Κώστα Χατζη και Φίλιππο Καραμπούζη.
Σε τρία ματς έπαιξαν οι: Άγγελος Αναγνώστης, Νίκος Βούλγαρης, Ντίνος Κατσανάκης και σε δυο οι: Πολύκαρπος Μπένος, Χάρης Μίχος. Μια συμμετοχή για τους: Αντώνη Καραμπίνα, Αλέξανδρο Κομισόπουλο και Αποστόλη Τσιανάκα.
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων εδρεύει στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων και κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, καθώς και το κύπελλο. Ιδρύθηκε το 1928 και Πρόεδρος του είναι ο Χρήστος Τσαπραΐλης. Έχει αγωνιστεί και στη Β' Εθνική για δύο περιόδους, συγκεκριμένα από το 1973 έως το 1975 και επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στην Γ΄ Εθνική.
Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τλούπα.

Τα αποτελέσματα του Αχιλλέα:


Οπούντιος Μαρτίνου-Αχιλλέας Φαρσάλων 1-0
Αχιλλέας Φαρσάλων-Θήβα 2-1(Οικονόμου, Κόλα)
Νίκη Βόλου-Αχιλλέας Φαρσάλων 4-1(Τλούπας)
Αχιλλέας Φαρσάλων-ΝΠΣ Βόλος 0-3
Αμβρυσσέας Διστόμου-Αχιλλέας Φαρσάλων 2-0
Αχιλλέας Φαρσάλων-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Αλμυρός-Αχιλλέας Φαρσάλων 2-0


Στο ρόστερ ο Νεμπεγλέρας


Ξεχωρίζει η παρουσία του 42χρονου αρχηγού Κώστα Νεμπεγλέρα, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις 500 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική με: Λάρισα, Ηρακλή, Άρη, Ατρόμητο και Πανηλειακό. Χρήστος Οικονόμου και Χάρης Μίχος είναι επίσης δυο ποδοσφαιριστής με αξιοσημείωτη καριέρα.

Δυο τιμωρημένοι
Αποβλήθηκαν ενάντια στον Αλμυρό οι αμυντικοί Μιχάλης Κουρούμαλος και Βασίλης Μάρκου, απουσιάζοντας συνεπώς από το ματς με το Βελούχι.

Παραφέστας αντί Τριανταφυλλόπουλου



Τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο(Φωτογραφία αριστερά) αντικατέστησε στον πάγκο των Φαρσάλων εδώ και δυο αγωνιστικές ο Τάκης Παραφέστας(Φωτογραφία δεξιά), που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία μετά την περασμένη επιτυχημένη σαιζόν.
Συνεργάτης του κ. Παραφέστα είναι ο Γιώργος Καμάκας, ενώ ο Ευριπίδη Βακουφτσής γυμνάζει τους τερματοφύλακες.  







Φωτογραφίες: athleticlarissa.gr, almyrosinfo.gr, ifarsala.gr