Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Κώστας Χρυσαφόπουλος: «Περίεργο συναίσθημα ο αυριανός αγώνας, γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Οπούντιο»

Ο αντίπαλος του Βελουχίου Οπούντιος Μαρτίνου έχει στο ρόστερ του έναν Ευρυτάνα. Αναφερόμαστε στον 20χρονο ποιοτικό μεσοεπιθετικό Κώστα Χρυσαφόπουλο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί μια από τις βασικές αλλαγές του Μάκη Ζαχαρόπουλου και χάρης τις ικανότητες του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε άμυνα. 
Ο «Χρύ» μας μιλά για την έναρξη των «πράσινων» στο πρωτάθλημα, οι οποίοι έχουν μια νίκη και δυο ήττες. Πιστεύει ότι ο στόχος της παραμονής είναι αρκετά δύσκολος, όμως με σκληρή δουλειά μπορεί να επιτευχθεί.
Εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του ΑΠΟΚ, θεωρώντας ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστική και στην συνέχεια της Γ΄ Εθνικής. Αναφέρεται στην δυσκολία του 4ου Ομίλου, ενώ είναι αρκετά περίεργα τα συναισθήματα του που θα βρεθεί ως αντίπαλος στο Κρπενήσι. Θα χαρεί παρόλα αυτά να αντιμετωπίσει φίλους και πρώην συμπαίχτες του.
Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος έχει γεννηθεί στις 19 Ιουνίου του 1997. Άρχισε από την Ακαδημία Ποδοφαίρου Καρπενήσι 2002 και συνέχισε στην Κρέντη και στον Αίολο, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική την περίοδο 2012-2013, σκοράροντας μια φορά. Τα τελευταία χρόνια ήταν βασικό μέλος των νέων της Λαμίας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Το καλοκαίρι μετακινήθηκε στον Οπούντιο Μαρτίνου, με τον οποίο έχει παίξει ως αλλαγή σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, ενώ σκόραρε στο κύπελλο της ΕΠΣΦ.

Η συνέντευξη έχει ως εξής:

Evrytania Sport: Κώστα μίλησε μας για την πορεία του Οπούντιου στα πρώτα παιχνίδια.
Κώστας Χρυσαφόπουλος: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην πρεμιέρα με τα Φάρσαλα στην έδρα μας, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς, αλλά στα τελευταία παιχνίδια σταθήκαμε άτυχοι και ηττηθήκαμε.»

Evrytania Sport: Ο αντικειμενικός στόχος του Μαρτίνου ποιος είναι;
Κώστας Χρυσαφόπουλος: «Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία της Γ΄ Εθνικής, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και ένα πολύ καλό σύνολο ποδοσφαιριστών. Με σκληρή δουλειά πιστεύω θα πετύχουμε τον σκοπό μας.»

Evrytania Sport: Θα θέλαμε την άποψη σου για το Βελούχι, το οποίο θα αντιμετωπίσεις ξανά.
Κώστας Χρυσαφόπουλος: «Αρχικά να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του ΑΠΟΚ για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.»

Evrytania Sport: Ένα σχόλιο σου για τον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής
Κώστας Χρυσαφόπουλος: «Ο όμιλος είναι αρκετά δύσκολος, διότι υπάρχουν αρκετές ιστορικές ομάδες, που έχουν εμπειρία από παραπάνω κατηγορίες.»

Evrytania Sport: Πως είναι το συναίσθημα να έρθεις στον τόπο σου ως αντίπαλος;
Κώστας Χρυσαφόπουλος: «Το συναίσθημα είναι αρκετά περίεργο, αλλά θα χαρώ πολύ να αντιμετωπίσω παλαιούς μου συμπαίχτες και φίλους. Τέλος σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση στο site σας και να σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος