Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Παναγιώτης Κόλλιας: «Πρέπει να ανακάμψουμε μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες»

Έκανε το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, περνώντας ως αλλαγή απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου στο 66ο λεπτό αντί του Νίκου Λάππα. Αναφερόμαστε στον 21χρονο δεξιό οπισθοφύλακα του Βελουχίου Παναγιώτη Κόλλια, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Evrytania Sport.
Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και η χαλαρότητα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν καθοριστικοί παράγοντες κατά τον ίδιο για τις δυο ήττες από Αλμυρό και Μαρτίνο. Ο στόχος παραμένει η σωτηρία και όλη η ομάδα θα δίνει το 100%, για να επιτευχθεί.  Χαρακτηρίζει ως έναν από τους δυσκολότερους τον 4ο Όμιλο.
Η πρώτη του παρουσία στην κατηγορία ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για τον ίδιο, την περίμενε καιρό και προετοιμαζόταν για αυτή, όμως συνδυάστηκε με εντός έδρας ήττα. Για το Κυριακάτικο ματς στον νομό Τρικάλων ενάντια στον Διγενή Νεοχωρίου ο στόχος των πρωταθλητών Ευρυτανίας είναι όπως και σε όλα τα παιχνίδια μόνο η νίκη, ώστε το Βελούχι να ανακάμψει άμεσα και να ανέβει βαθμολογικά.
Ο Παναγιώτης Κόλλιας, φοιτητής στο ΤΕΙ Δασοπονίας είναι γεννημένος στις 16 Απριλίου 1996 και αγωνίζεται για 4η συνεχόμενη σαιζόν στον ΑΠΟΚ. Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2015 από την Ένωση ΑΣΑ/Αντίκυρα. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και της Ευρυτανίας και της Βοιωτίας.

Η συνέντευξη είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Παναγιώτη μίλησε μας για την μέχρι τώρα πορεία του Βελουχίου στην Γ΄ Εθνική.
Παναγιώτης Κόλλιας: «Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, καθώς κερδίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά την νίκη όμως ήρθαν συνεχόμενοι τραυματισμοί σε αγώνες και προπονήσεις που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού, ίσως να υπήρχε και μια χαλαρότητα μετά την πρώτη μεγάλη μας νίκη και για αυτό είχαμε τις δυο συνεχόμενες ήττες.»

Evrytania Sport: Και όσον αφορά τη δύσκολη συνέχεια;
Παναγιώτης Κόλλιας: «Ο στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία και όλοι μαζί οι παίχτες, οι προπονητές, ο φροντιστής, η διοίκηση και ο κόσμος που έρχεται και μας στηρίζει θα το προσπαθήσουμε, για να τα καταφέρουμε και θα δίνουμε πάντα το 100%.»

Evrytania Sport: Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε την άποψη σου για τον 4ο Όμιλο.
Παναγιώτης Κόλλιας: «Ο όμιλος μας είναι ένας από τους δυσκολότερους ομίλους στην Γ΄ Εθνική με πολύ καλές ομάδες Όσο για τον αντίπαλο μας την Κυριακή ξέρουμε ότι είναι ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την σωτηρία.»

Evrytania Sport: Πως έζησες το ντεμπούτο σου σε Εθνική κατηγορία;
Παναγιώτης Κόλλιας: «Το ντεμπούτο μου στην Γ΄ Εθνική ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία όταν μπήκα μέσα στο γήπεδο, καθώς είναι η στιγμή που περίμενα να έρθει από την αρχή της προετοιμασίας και ήταν ο λόγος που έκανα τόσο πολύ προπόνηση ,αλλά δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε με καλό αποτέλεσμα για την ομάδα καθώς χάσαμε και έτσι συνεχίζουμε δυνατά για το επόμενο παιχνίδι.»

Evrytania Sport: Κλείνοντας θέλουμε να αναφερθείς στον Κυριακάτικο σας αντίπαλο.
Παναγιώτης Κόλλιας: «Η ομάδα του Νεοχωρίου ξέρουμε ότι έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα παλέψει για την σωτηρία Θα περιμένουμε σίγουρα ένα δύσκολο και δυνατό αντίπαλο. Στο παιχνίδι αυτό όμως όπως και σε όλα τα αλλά παιχνίδια θα μπούμε μέσα για να το κερδίσουμε, καθώς πρέπει να ανακάμψουμε μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες που κάναμε.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος