Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αχιλλέας Νασιακόπουλος: «Δυνατή ομάδα το Βελούχι, χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Διγενή Νεοχωρίου, Κυριακάτικου αντιπάλου του Βελουχίου Αχιλλέας Νασιακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Evrytania Sport. Πρόκειται για έναν γνώριμο ποδοσφαιριστή, καθώς κατάγεται από την γειτονική Φθιώτιδα.
Ο 21χρονος αναφέρεται στο μέτριο ξεκίνημα του Νεοχωρίου, το οποίο δεν έχει βαθμολογική συγκομιδή, αλλά θεωρεί πως θα βελτιωθεί στην συνέχεια. Πιστεύει ότι η ομάδα του θα μπορούσε ήδη να έχει αποκτήσει κάποιους βαθμούς και στοχεύει στην παραμονή στην Γ΄ Εθνική.
Χαρακτηρίζει ως δυνατό τον 4o Όμιλο και επίσης δυνατό τον ΑΠΟΚ, με τον οποίο έχουν κοινούς στόχους. Κλείνοντας πιστεύει ότι το Κυριακάτικο παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και έχει την πεποίθηση ότι ο Διγενής θα τα καταφέρει.
Ο επιτελικός μέσος Αχιλλέας Νασιακόπουλος, γεννημένος στις 20-6-1996 διανύει την πρώτη του περίοδο στον Διγενή Νεοχωρίου. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Θεσσαλίας με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Άρχισε από τον Αίαντα Λαμίας και συνέχισε στην Νίκη Βόλου, στην Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς και στην Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

Η συνέντευξη είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Αχιλλέα σχολίασε μας τις πρώτες αγωνιστικές του Διγενή στην Γ΄ Εθνική.
Αχιλλέας Νασιακόπουλος: «Δεν έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά πιστεύω στην πορεία να το διορθώσουμε αυτό. Θα κάνουμε όλοι ότι καλύτερο μπορούμε.»

Evrytania Sport: Που οφείλεται το μέτριο ξεκίνημα και ποιος ο στόχος της συνέχειας;
Αχιλλέας Νασιακόπουλος: «Πιστεύω ότι αδικηθήκαμε στα δυο από τα τρία παιχνίδια. Μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς, αλλά είναι και θέμα τύχης. Ο στόχος είναι η παραμονή στην Γ΄ Εθνική.»

Evrytania Sport: Θα θέλαμε την άποψη σου για τον 4o Όμιλο και τι γνωρίζεις για τον επερχόμενο σας αντίπαλο;
Αχιλλέας Νασιακόπουλος: «Είναι ένας δυνατός όμιλος με πολλές καλές ομάδες. Το Βελούχι είναι μια δυνατή ομάδα και έχουμε τους ίδιους στόχους.»

Evrytania Sport: Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς με το Βελούχι;
Αχιλλέας Νασιακόπουλος: «Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.»







Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος