Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Γιάννης Αντωνίου: «Εάν δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας κάθε αγωνιστική θα πετύχουμε την σωτηρία»

Ένας από τους ικανότερους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Ιτέας και γενικότερα του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι ο Λαμιώτης Γιάννης Αντωνίου. Μας παραχώρησε συνέντευξη με επίκεντρο της συζήτησης το επερχόμενο ματς με το Βελούχι στο Καρπενήσι.
O Aντωνίου χαρακτηρίζει ως αρκετά σημαντικούς τους τέσσερις βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει ο Αστέρας, βγάζοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Μας μιλά για την πρόσφατη νικηφόρα συνάντηση με τον Αλμυρό, όπου η θέληση των γηπεδούχων έκρινε υπέρ τους την πλάστιγγα.
Αναφέρεται στο επίπεδο δυσκολίας του 4ου Ομίλου, ξεχωρίζοντας σύμφωνα με την βαθμολογία τον ΝΠΣ Βόλος. Εφόσον η ομάδα του δίνει το 100% των δυνατοτήτων της κάθε αγωνιστική θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Πιστεύει κλείνοντας ότι θα γίνει ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο Καρπενήσι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΑΠΟΚ.
Ο 23χρονος(Γεννημένος στις 8/7/1994) μεσοεπιθετικός Γιάννης Αντωνίου αγωνίζεται για πρώτη σαιζόν με τα χρώματα του Αστέρα. Έχει διατελέσει τα προηγούμενα χρόνια μέλος του ΠΑΣ Λαμία και της Ζακύνθου, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Α.Ο. Θήβα,  μετρώντας αρκετές επαγγελματικές συμμετοχές.

Η συνέντευξη έχει ως εξής:

Evrytania Sport: Γιάννη μίλησε μας για τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του Αστέρα.
Γιάννης Αντωνίου: «Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, παρόλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε τους τέσσερις πολύ σημαντικούς βαθμούς.»

Evrytania Sport: Πως ήρθε το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Αλμυρό;
Γιάννης Αντωνίου: «Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι ο Αλμυρός είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε. Το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο.»

Evrytania Sport: Να μας σχολιάσεις θα θέλαμε τον 4ο Όμιλο. Έχεις ξεχωρίσει κάποια ομάδα;
Γιάννης Αντωνίου: «Πιστεύω ότι ο 4ος Όμιλος της Γ΄ Εθνικής είναι από τους πιο δύσκολους ομίλους, διότι έχει πολύ δυνατές και ιστορικές ομάδες. Η ομάδα που ξεχωρίζει είναι ο Ν.Π.Σ. Βόλος και αυτό το δείχνει η βαθμολογία.»

Evrytania Sport: Η Ιτέα έχει την δυνατότητα να επιτύχει τον στόχο της; Τι θα κρίνει την παραμονή;
Γιάννης Αντωνίου: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αρκεί σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και αυτό είναι που θα κρίνει την παραμονή.»

Evrytania Sport: Κλείνονται θέλουμε την άποψη σου για τον ΑΠΟΚ Βελούχι και το παιχνίδι της Κυριακής.
Γιάννης Αντωνίου: «Ο ΑΠΟΚ Βελούχι είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει αρκετά δυνατή έδρα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.»



Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος