Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τα θέματα της συνεδρίασης του συμβουλίου της ΕΠΣ Ευρυτανίας


Λίγες ημέρες πριν την έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 6 στα γραφεία της Ενώσεως. Παρόντες ήταν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Νίκος Δροσίνης, Γιώργος Λιάγκας, Βασίλης Κατσίκης και Σωτήρης Διώτης, καθώς και ο υπάλληλος Γιάννης Βονόρτας.
Ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας ενημέρωσε το σώμα για την λήξη αδειοδότησης των γηπέδων Ραπτοπούλου, Κερασοχωρίου και Δημοτικού Σταδίου Καρπενησίου στις 8 Οκτωβρίου. Με πρόταση του Νίκου Δροσίνη, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή εξαλείφτηκε η τιμωρία του εκπροσώπου του Αιόλου Σταύρου Μαντή.
Στον αγώνα του Βελουχίου με τον Ολυμπιακό Βόλου θα υπάρξει οικονομική επιστασία από ένα μέλος της ΕΠΣΕ, πιθανόν να είναι ο Βασίλης Κατσίκης η ο Σωτήρης Διώτης. Ο κ. Παπαντζίμας θα στηρίξει ηθιικά τους 4 υποψήφιους βοηθούς διαιτητές Γ΄ κατηγορίας(Μπύρο, Κατσαρό, Κουρλό και Ελ Ταχάν) και θα παρευρεθεί στα «τεστ» που θα γίνουν στο γήπεδο Νέας Ιωνίας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.
Οι οφειλές των ομάδων στην ΕΠΟ θα πρέπει να τακτοποιούνται προς την ομοσπονδία και όχι μέσω της ΕΠΣ. Αποφασίστηκε η αναβολή του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-Φραγκίστα, ύστερα από αίτημα των φιλοξενούμενων.
Αναφορά έγινε και στην επιστολή του πρώην Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, ο οποίος ζητά Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ώστε να μην παραστεί η ΕΠΟ ως πολιτική αγωγή στην δίκη για την κάρτα υγείας, η οποία άρχισε χτες(26/9). Μετά την παραίτηση του Γιώργου Λιάγκα από την επιτροπή πρωταθλήματος ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας πρότεινε στον κ. Λιάγκα να παραμείνει σε αυτή, όμως ο τελευταίος αρνήθηκε. Εν συνεχεία πρότεινε για αυτήν την θέση τον Βασίλη Κατσίκη. Με την σειρά του ο κ. Κατσίκης πρότεινε τον απόντα Διονύση Βονόρτα.
Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι υπάρχει υπόσχεση από τον Δήμαρχο Αγράφων Θεόδωρο Μπαμπαλή για την άμεση παράδοση μελέτης του γηπέδου της Δυτικής Φρακγίστας. Ο Βασίλης Κατσίκης αναφέρθηκε στο γήπεδο του Γυμνασίου και θεωρεί πως πρέπει να υπάρξουν πιέσεις προς τον Δήμο Καρπενησίου για αυτό το θέμα.  Αναμένεται η οικονομική ενίσχυση από την ΕΠΟ προς τις Ενώσεις, με τον κ. Παπαντζίμα να προτείνει την βοήθεια προς τα σωματεία με την μορφή λαχνών. Τέλος έγινε λόγος για επικείμενη συνάντηση με τους ενωσιακούς προπονητές Δημήτρη Τσιγαρίδα και Δημήτρη Αντωνίου, για την μεταγραφή του Ηλία Λιασκώνη στην Φθιωτική διαιτησία, για την πρόθεση επιστροφής της Στέλλας Ζαχαράκη από τον ΣΔΠ Λάρισας, ενώ ο Σωτήρης Διώτης εξέφρασε τα παράπονα του για μη ειδοποίηση του για τα προηγούμενα δυο συμβούλια.

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος