Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αλέξανδρος Σεχολάρι: «Ερχόμαστε στο Καρπενήσι για τους τρείς βαθμούς, θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»

Η «αιχμή» του δόρατος του Ολυμπιακού Βόλου ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Σεχολάρι. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας με αρκετές «παραστάσεις» και τέρματα από την Football League και την Γ΄ Εθνική παραχώρησε συνέντευξη στο Evrytania Sport εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον εκπρόσωπο της Ευρυτανίας.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» κύλησε αρκετά καλά χωρίς τραυματισμούς και υπήρξε το «δέσιμο» μεταξύ των μελών τους. Πιστεύει ότι το επίσημο ματς της Κυριακής με το Βελούχι στο Καρπενήσι δεν θα έχει καμία σχέση από το «φιλικό» 3-0 του Βόλου πριν από έναν περίπου μήνα. Μας μιλά για τις δυσκολίες του πλαστικού γηπέδου, όμως θεωρεί ότι δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα από την ομάδα του, αναλύοντας τους λόγους.
Αποκλειστικός στόχος για το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε αγωνιστική, έχοντας δουλέψει αρκετά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Χαρακτηρίζει ως έναν από τους πιο δύσκολους τον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και επισημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει έως τέλους τα πάντα για την άνοδο στην Football League. 
Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι είναι επιθετικός και γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1991. Είναι η 1η του χρονιά στους «ερυθρολεύκους». Έχει παίξει στον Πιερικό(Στην Κ20 και στην ανδρική ομάδα), στον Φωστήρα, στον Παναιγιάλειο, στην Πύδνα Κίτρους, στην Χαλκίδα και σε ομάδα της Αλβανίας. Πέρυσι έπαιξε στον Ερμή Ζωνιανών και στον Πιερικό, με αμφότερες στην Γ΄ Εθνική.

Η συνέντευξη είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Αλέξανδρο πως πήγε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου αυτό το διάστημα;
Αλέξανδρος Σεχολάρι: «Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά. Δουλέψαμε πολύ δυνατά, όλα τα παιδιά δεθήκαμε από πολύ νωρίς μεταξύ μας και το καλό ήταν ότι δεν είχαμε καθόλου τραυματισμούς.»

Evrytania Sport: Θα θέλαμε την άποψη σου για την ομάδα του Καρπενησίου, το Βελούχι.
Αλέξανδρος Σεχολάρι: «Με τον αντίπαλο δώσαμε ένα φιλικό στην αρχή της προετοιμασίας και έχουμε μια εικόνα. Παρόλα αυτά το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό, γιατί είναι παιχνίδι πρωταθλήματος.»

Evrytania Sport: Πιστεύεις ότι το πλαστικό γήπεδο θα σας δυσκολέψει;
Αλέξανδρος Σεχολάρι: «Σίγουρα το ότι θα γίνει το παιχνίδι σε πλαστικό το κάνει λίγο πιο δύσκολο, γιατί δεν το έχουμε συνηθίσει, όμως πιστεύω ότι το πλαστικό ευνοεί τις τεχνικές ομάδες και εμείς είμαστε μια τέτοια ομάδα. Οπότε εάν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα.»

Evrytania Sport: Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς της Κυριακής;
Αλέξανδρος Σεχολάρι: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Κατά την γνώμη μου πιστεύω πως πλεονέκτημα έχει αυτός που είναι πιο έτοιμος. Εμείς όπως είπαμε έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό πάμε μόνο για τους τρείς βαθμούς και τίποτα άλλο.»

Evrytania Sport: Μπορεί ο Ολυμπιακός να φτάσει στην άνοδο; Τι γνωρίζεις για τον 4ο Όμιλο
Αλέξανδρος Σεχολάρι: «Πιστεύω πως ο όμιλος μας είναι από τους πιο δύσκολους του πρωταθλήματος. Είναι 4-5 πολύ καλές ομάδες που θα κυνηγήσου τον την άνοδο. Παρόλα αυτά δεν τις έχω δει όλες και δεν έχω άποψη. Το μόνο που ξέρω ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους, για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σας ευχαριστώ.!»



Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος