Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Γιάννης Κακκάβας: «Σε όλα τα παιχνίδια θα παίζουμε για την νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου»

Η «κολόνα» της επίθεσης του Βελουχίου την φετινή σαιζόν θα είναι ο Γιάννης Κακκάβας, ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία στην Γ΄ Εθνική. Ο 26χρονος ποιοτικός φορ μιλά στο ''Evrytania Sport'' και στον Δημήτρη Κολλημένο για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου και όχι μόνο.
Η προετοιμασία τονίζει πως κύλησε αρμονικά μεταξύ ποδοσφαιριστών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης. Αναλύει τους λόγους που αποφάσισε να έρθει στο Καρπενήσι και να μεταγραφεί στην ομάδα του Βελουχίου. Χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα δυνατή την κατηγορία και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να φοβηθούν οι πρωταθλητές Ευρυτανίας κάποιον αντίπαλο.
Χαρακτηρίζει ως ιδανική την πρεμιέρα με την πιο ιστορική ομάδα του ομίλου και είναι πεπεισμένος για ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Τέλος αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον Κυριακάτικο αντίπαλο.
Ο Φθιωτός Γιάννης Κακκάβας, γεννημένος στις 8-4-1991 έχει 77 συμμετοχές και 11 γκολ στην Γ΄ Εθνική, φορώντας τις φανέλες των: ΠΑΟ Ρούφ, Ατρόμητου Πειραιά, Ερμή Κιβεριου και Οπούντιου Μαρτίνου. Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Λαμίας(Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας). Επιπλέον έχει παίξει στον Ατρόμητο Αθηνών, στην Χαλκίδα και στο Αρχάνι.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Γιάννη πως κύλησε η προετοιμασία του ΑΠΟΚ και πως ήταν το κλίμα εντός αποδυτηρίων;
Γιάννης Κακκάβας: «Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε πάρα πολύ ωραία. Είχε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε όλα τα παιδιά. Είχε πολύ όρεξη για δουλειά από όλους, παίχτες, προπονητές. Η διοίκηση ήταν κοντά μας καθημερινά από την πρώτη ημέρα σε ότι χρειαστούμε.»

Evrytania Sport: Πως πήρες την απόφαση να «ανηφορίσεις» στην Ευρυτανία για το Βελούχι;
Γιάννης Κακκάβας: «Δεν ήταν και πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι Γ΄ Εθνική, αυτό νομίζω τα λέει όλα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Επιπλέον τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω από παλιά και σίγουρα βοήθησε και αυτό να έρθω στην ομάδα.»

Evrytania Sport: Μιας και έχεις ξαναπαίξει την κατηγορία. Θέλουμε να μας πεις ποια είναι τα «μυστικά» της για μια επιτυχημένη πορεία.
Γιάννης Κακκάβας: «Αυτή η κατηγορία είναι ιδιαίτερα δυνατή. Έχει πάντα καλές ομάδες και ιστορικές. Δεν πρέπει να φοβηθούμε καμία ομάδα, έχουμε να κερδίσουμε περισσότερα από όσα έχουμε να χάσουμε.»

Evrytania Sport: Πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τι να περιμένουμε από εσάς σε αυτό το παιχνίδι και όλη τη σαιζόν;
Γιάννης Κακκάβας: «Πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και παίζουμε με την καλύτερη ομάδα βάσει ιστορίας. Καλύτερη πρεμιέρα δεν γινότανε νομίζω. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από κόσμο και εμείς είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σε όλα τα παιχνίδια θα παίζουμε για την νίκη με  όποια ομάδα είναι απέναντι μας.»

Evrytania Sport: Κλείνοντας θέλουμε την γνώμη σου για τον πρώτο σας αντίπαλο.
Γιάννης Κακκάβας: «Είναι σίγουρα μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την φετινή χρονιά. Έχει βαριά φανέλα και με πάρα πολύ καλούς παίχτες που έχουν αγωνιστεί και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Νομίζω θα είναι και μέσα στην 3αδα του πρωταθλήματος.»


Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος