Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Αίολος-Μυρίκη 3-1

Δεύτερη άτυπη προπονητική νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις επί της Μυρίκης πήρε ο Αίολος, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του αντιπάλου του.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/9 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 6 το απόγευμα και έχοντας διάρκεια 70΄.
Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα είχε θετική παρουσία και έφτασε στην επικράτηση με χατ-ρικ του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος έχει αρχίζει αρκετά «ζεστός» στα φιλικά ματς. Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία είχε ξανά λίγους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.
Η Μυρίκη του Δημήτρη Αντωνίου συμμετέχει με πολλούς πιτσιρικάδες, οι οποίοι αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον . Ο Βασίλης Συγκελόπουλος σημείωσε το «γκολ της τιμής» για τον Α.Ο.Μ., που θα στηριχτεί σε λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Οι δυο ομάδες βρίσκονται δυο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους για το κύπελλο Ευρυτανίας. Ο Αίολος θα αγωνιστεί σε φιλικό την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας με τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, ενώ αναμένεται το επόμενο ματς των «κόκκινων».

Σφύριξε ο Δόσης


Την αναμέτρηση σφύριξε ο Βασίλης Δόσης(Φωτογραφία), ο οποίος ανήκει στην Μυρίκη. Δεν είχε βοηθούς στο παιχνίδι.

Διάρκειας 70΄
Το ματς είχε διάρκεια 70 λεπτά. Οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλικό «τέστ» οκτώ ημέρες μετά, με τον Αίολο να επικρατεί εκ νέου. Οι φιλικές επιλογές είναι περιορισμένες στην Ευρυτανία.

Χατ-τρικ Μπάμπη


Διέπρεψε σε θέση επιθετικού ο αρχηγός του Αιόλου Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία). Στο πρώτο μέρος άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από λάθος απομάκρυνση αντιπάλων. Στην επανάληψη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά την μπαλιά του Κώστα Καλύβα και αφού η προσπάθεια του βρήκε πρώτα το δοκάρι. Ο 35χρονος έκλεισε το χατ-τρικ για το 3-0, ύστερα από ασταθής απόκρουση του αντίπαλου κίπερ σε σέντρα του Νίκου Νικολάου.
Το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Τσιγαρίδα.




Έπαιξε ο Μπισμπίκης


Με τα χρώματα του Αιόλου συμμετείχε ο Δημήτρης Μπισμπίκης(Φωτογραφία), που έπαιξε πέρυσι στην Ποταμιά.

Σκόρερ ο Συγκελόπουλος


Στην πρώτη του παρουσία με την Μυρίκη, ο επί σειρά ετών ποδοσοφαιριστής του ΑΠΟΚ Βασίλης Συγκελόπουλος(Φωτογραφία) σκόραρε με κεφαλιά μετά την σέντρα του Φώτη Ζαχαράκη από δεξιά. Νέο πρόσωπο για τους «κόκκινους» ο Ηλίας Τσιγαρίδας, περυσινός ποδοσφαιριστής των Αγράφων.

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Φεγγούλης, Μπουμπουρής Π., Νικολάου, Ράπτης, Αζακάς, Μπόνιας, Παρασκευόπουλος, Μπισμπίκης, Καλύβας, Τόλης, Τριανταφυλλόπουλος Χ.
Αγωνίστηκαν και οι: Καραμπάς, Κυλλής, Τριανταφυλλόπουλος Β.

Μυρίκη (Δημήτρης Αντωνίου): Φακίτσας, Πατρώνης, Συγκελόπουλος, Γενιτσαρόπουλος, Τριανταφύλλου, Ζαχαράκης, Τσιλίκας, Τάσιος, Τσιάμης, Τσίπρας, Βούρτσας
Έπαιξαν και οι: Ίβρος, Τσιγαρίδας, Μπίκας, Τσούκας, Νικοπολίδης, Νούλας, Λέρης, Λαθύρης, Μπουμπουρής Ε., Ντότσικας

Διαιτητής: Βασίλης Δόσης(Τερματοφύλακας Μυρίκης)

























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος,
Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος