Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Μπάρμπεκιου και ευχαριστήριο στο Montana από τον ΟΦΗ


Σε ένα ξεχωριστό μπάρμπεκιου, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στο οποίο έμεινε η αποστολή του ΟΦΗ  στο Καρπενήσι, αποχαιρέτησαν την ομάδα , η οποία για 12 μέρες (7-19 Αυγούστου) παρέμεινε εκεί και πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Η συνεργασία και των δυο πλευρών ήταν άψογη, ενώ όπως είναι λογικό, αναπτύχθηκαν και φιλικές σχέσεις μεταξύ των στελεχών, αλλά και του προσωπικού του ξενοδοχείου, με τα μέλη της ομάδας του ΟΦΗ.
Το… αντίο όμως ήταν αναπόφευκτο, καθώς η αποστολή του ΟΦΗ επιστρέφει στην Κρήτη, ώστε να μπεί στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της σε πρωτάθλημα Football league και Κύπελλο Ελλάδος.
Στο μπάρμπεκιου, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (18/8) τα στελέχη του ξενοδοχείου φρόντισαν να μην λείψει τίποτα από τους παίκτες του ΟΦΗ, όπως άλλωστε συνέβη σε όλη τη διάρκεια παραμονής της ομάδας, στο ξενοδοχείο.
Ευχήθηκαν καλή πορεία στον ΟΦΗ και άνοδο στην Σούπερ Λίγκ και ανανέωσαν το …ραντεβού τους για του χρόνου, με την ευχή όλων η κρητική ομάδα να είναι στην μεγάλη κατηγορία.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί το ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ, τα στελέχη και το προσωπικό, για την συμπεριφορά προς την αποστολή του ΟΦΗ, στο διάστημα της παραμονής της, εκεί. 

Πηγή: e-kriti.gr