Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Εξαιρετικός ο αγώνας βουνού Karpenisi Trail Run (Αποτελέσματα & Φωτογραφίες)











Για πρώτη φορά διοργανώθηκε στην Ευρυτανία αγώνας βουνού. Συγκεκριμένα την Κυριακή 6 Αυγούστου στο Μεγάλο Χωριό και στους πρόποδες της Καλιακούδας πραγματοποιήθηκε με τρεις διαδρομές το Karpenisi Trail Run 2017, ο δεύτερος από τους τέσσερις αγώνες του Run Cup Challenge 2017 από τον Ποδηλατικό και Δρομικό Σύλλογο Λαμίας. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 139, αριθμός απόλυτα επιτυχημένος.
Στην διαδρομή long trail(25 km), όπου έλαβαν μέρος 37 αθλητές-τριες πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Διαλεκτός στους άνδρες με δεύτερο τον Θανάση Παγουνάδη και τρίτο τον Γιώργο Λουφέκη. Στις γυναίκες, έλαβαν μέρος μόλις δυο το χρυσό κατέκτησε η Άννα Μαργαρίτη και το αργυρό η δική μας Φωτεινή Κολόκα.
Στην διαδρομή semi trail(15 km) συμμετείχαν 63 άτομα και μόνο ένα δεν τερμάτισε. Ο Νίκος Δημητριάδης έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού και τον ακολούθησαν οι: Σταύρος Μπαλιώτης και Ηλίας Καραλής. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Χαρά Τσίκνα, δεύτερη η Μέλισσα Σιλεβίστα και τρίτη η Κάθυ Μπλέτσα.
Στην διαδρομή fun trail(6 km), όπου έλαβαν μέρος 39 αθλητές ο Στυλιδιώτης Θανάσης Χάδος κατέκτησε την πρωτιά και τον ακολούθησαν οι Ευρυτάνες Στέλιος Νούλας και Ηλίας Αποστόλου. Πρώτη γυναίκα αναδείχτηκε η Καρπενησιώτισσα Ματίνα Νούλα, δεύτερη η Αντωνία Σαλαμάρα και τρίτη η Βασιλική Νικολογιάννη.
Βασικοί συντελεστές της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν οι Ευρυτάνες πρωταθλητές Δημήτρης Ελευθερίου και Φωτεινή Κολόκα, που έκαναν άψογα και την χάραξη των διαδρομών. Μάλιστα ο Ελευθερίου, εμπνευστής της διαδρομής και μέλος της διοργάνωσης προτίμησε να αναλάβει τον σημαντικό ρόλο του τελευταίου αθλητή, ενώ στο βάθρο ανέβηκε ξανά η Κολόκα. Τα δυο παιδιά έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο στην Καλιακούδα. Ο επόμενος αγώνας(3ος) της σειράς θα γίνει στο Καλλίδρομο Φθιώτιδας στις 15/10. Ακολουθεί πλήρες φωτορεπορτάζ, ενώ θα ακολουθήσει νέο ρεπορτάζ με την παρουσία των Ευρυτάνων δρομέων.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: 














































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος