Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Με στόχο τον πρωταθλητισμό ο Παλληνιακός στο Καρπενήσι

Μια αρκετά οργανωμένη ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας της κάνει προετοιμασία στο Καρπενήσι, έχοντας ανοίξει πρόσφατα νέα σελίδα στην ιστορία της. Ο λόγος για τον Παλληνιακό, ο οποίος από τις 7 έως τις 13 Αυγούστου επέλεξε το Avaris, κάνοντας προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Στόχος του είναι να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ και να ανέλθει στην Γ΄ Εθνική.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στο φετινό τους δυναμικό ονόματα εγνωσμένης αξίας, όπως οι: Χρυσάφης, Μουστογιάννης, Κολοτούρος και Σάμιος. Θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό την Κυριακή 13/8 πριν την αναχώρηση απέναντι στον ΑΠΟΚ.
Στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Βαγγέλης Χαντές, ενώ το «αφεντικό» της ομάδας ακούει στο όνομα Γιάννης Στασινόπουλος. Οι δυο τους, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ βρισκόταν προηγουμένως στην κυπελλούχο της ΕΠΣΑΝΑ Ατλαντίδα, η οποία αποτελεί την «θερμοκοιτίδα» του Παλληνιακού.
Η προετοιμασία άρχισε την Τρίτη 1 Αυγούστου στο γήπεδο της Παλλήνης. Πρόεδρος είναι ο Γιάννης Καμπουρίδης.
Ο Α.Ο. Παλληνιακός, ο οποίος διατηρεί και πολύ καλές ακαδημίες έχει ιδρυθεί το 1939 από τον Νίκο Αναστασίου και τον Μάριο Κωνσταντινίδη, αποτελώντας μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ανατολικής Αττικής και φιλοδοξεί να βρεθεί για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία. Χρώματα του είναι το κίτρινο και το μαύρο. Αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Παλλήνης «Γεώργιος Δέδες». Μάλιστα διαθέτει ένα εξαιρετικά ενημερωμένο site, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε, κλικάροντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.palliniakosfc.gr/

Ομάδα τοπικού
Πέρυσι στο Avaris είχε διαμείνει ο Αήττητος Σπάτων ως ομάδα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με τον Παλληνιακό να φιλοδοξεί να πετύχει κάτι ανάλογο.

Άφιξη και αποστολή
Η ομάδα της Παλλήνης κατέφτασε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας  περίπου στις 12:30 της Δευτέρας(7/8). Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αρκούδας, Κούνας, Παππάς, Φυλακτός, Μπίτιλης, Σάμιος, Γκαμάλ, Κετσετζόγλου, Πούλιος, Μαλάι, Κούσης, Πανόπουλος, Κουβέλης, Καλιαμπάκας, Χαλκιάς, Μουστογιάννης, Ανδρίκος, Χρυσάφης, Νικηφοράκης, Κυριόπουλος, Βλάχος, Βιταλιώτης, Τσιτοφώτος, Αλεξίου, Καρακώστας, Γεωργουδάκης και Κολοτούρος. Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής είναι οι: Φώσκολος, Χαντές, Θωμάς, Παπαμιχαήλ, Λαζαρίδης, Μαγγίνας, Γαλάνης και Γρίτσιας. Το απόγευμα στις 6 έγινε η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους.


Μεταγραφές για άνοδο



Ξεχωρίζουν τα μεταγραφικά αποκτήματα του Παλληνιακού, με ορισμένα από αυτά να έχουν παραστάσεις και από Α΄ Εθνική. Τα νέα πρόσωπα είναι οι: Στέλιος Ανδρίκος(27χρονος αμυντικός από την Ρόδο), Γιάννης Γεωργουδάκης(26χρονος μεσοεπιθετικός από την Δόξα Βύρωνα),Γιάννης Κολοτούρος(Φωτογραφία αριστερά, 33χρονος αμυντικός από την Ατλαντίδα), Θοδωρής Τσιτοφώτος(27χρονος αμυντικός από την Ατλαντίδα), Κώστας Μαλάι(18χρονος μέσος από την Ατλαντίδα), Αστέριος Καλιαμπάκας(28χρονος επιθετικός από την Ατλαντίδα),  Γιάννης Χρυσάφης(Φωτογραφία κέντρο, 36χρονος μέσος από την Ατλαντίδα), Γιάννης Πούλιος(40χρονος αμυντικός από την Ατλαντίδα), Αργύρης Σάμιος(Φωτογραφία δεξιά, 27χρονος μεσοεπιθετικός από την Κηφισιά), Βασίλης Χαλκιάς(32χρονος αμυντικός από την Κηφισιά), Ηρακλής Αλεξίου(26χρονος μέσος από τον Αήττητο Σπάτων), Αντώνης Κουβέλης(19χρονος τερματοφύλακας από τους νέους του Πανιωνίου), Νίκος Κετσετζόγλου(24χρονος επιθετικός από τον Άγιο Ιερόθεο), Παύλος Μπίτιλης(29χρονος επιθετικός από τον Χαραυγιακό), Χρήστος Μουστόγιαννης(34χρονος μέσος από τον Ολυμπιακό Λαυρίου), Νίκος Φυλακτός(20χρονος τερματοφύλακας από την Ατλαντίδα) και Αλέξης Αρκούδας(19χρονος αμυντικός από τους Άγιους Ανάργυρους),
 Στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος και οι: Θρασύβουλος Νικηφοράκης(19χρονος αμυντικός από τον Εθνικό Νέας Μάκρης), Σταύρος Πανόπουλος(22χρονος επιθετικός από την Ατλαντίδα) , Κώστας Παππάς(21χρονος αμυντικός από την Ατλαντίδα) και Θάνος Καρακώστας(17χρονος από την Ατλαντίδα).
Στο Καρπενήσι βρίσκονται επίσης οι ποδοσφαιριστές της περυσινής ομάδας: Νίκος Βλάχος(21χρονος αμυντικός), Άγγελος Κούνας(23χρονος μέσος), Αδάμ Ελ Γκαμάλ(22χρονος αμυντικός), Λευτέρης Κούσης(23χρονος αμυντικός), Γιώργος Κυριόπουλος(21χρονος επιθετικός) και Λουκάς Βιταλιώτης(18χρονος τερματοφύλακας).
Αντίθετα στην πόλη μας δεν βρίσκονται οι παίχτες του δυναμικού 2016-2017: Λευτάκης, Καλούδης, Μαυράκης, Χαρίσης, Δαραμούσκας, Αντωνίου, Θεοδώρου, Κοβάνης, Μαριέτης, Κοτροζίνης, Γιαννόπουλος, Καλφακάκος, Αραχωβίτης, Καστής, Καμάρας και Βυργιώτης.


Τα «κρέμασε» ο Στάθης
Μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Παλληνιακού ήταν ο αξιόλογος αμυντικός μέσος Στάθης Πανακούλιας(Φωτογραφία). Ο 30χρονος Αρτινός μέσος με θητεία στον Απεραντιακό «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια λόγω ενός σοβαρού προβλήματος τραυματισμού.


Προπονητής ο Χαντές



Στην τεχνική ηγεσία του Παλληνιακού βρίσκεται ο 37χρονος Βαγγέλης Χαντές(Φωτογραφία), ο οποίος εργάστηκε πέρυσι στην κυπελλούχο Ατλαντίδα. Προηγουμένως πέρασε από: Πανθησειακό, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Ολυμπιακό Λιοσίων και Χαραυγιακό. Βοηθός του είναι ο Βαγγέλης Γαλάνης και γυμναστής ο Χρήστος Λαζαρίδης. Τους τερματοφύλακες προπονεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Ο Γιώργος Μαγγίνας έχει τον ρόλο του φυσιοθεραπευτή. Τις ακαδημίες έχουν υπό την επίβλεψη τους οι: Δημήτρης Μαντούκας, Αστέριος Καλιαμπάκας και Παναγιώτης Τονιτσάκης. Τεχνικός Διευθυντής είναι ο Αντώνης Φώσκολος.

Σχεδόν στην μέση
Οι «κιτρινόμαυροι» με προπονητή τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα τερμάτισαν στην 9η θέση(μεταξύ 16 ομάδων) του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑΝΑ με 40 βαθμούς(14-4-14 και τέρματα 40-47).


«Αφεντικό» ο Στασινόπουλος














Νέο χρηματοδότης του Παλληνιακού είναι ο Γιάννης Στασινόπουλος(Φωτογραφία αριστερά) με στόχο την άνοδο στις Εθνικής κατηγορίες. Αποτελούσε τον Πρόεδρο των επιτυχιών της Ατλαντίδας Ανθούσας, η οποία λειτουργεί ως «θυγατρική» της ομάδας πλέον. Πρόεδρος είναι ο Γιάννης Καμπουρίδης(Φωτογραφία δεξιά), ενώ οι: Σταμούλης, Αναστασίου, Θεοχάρης, Καλφακάκος, Σταυρουλάκης, Κακλαμάνος, Φώσκολος, Γιαβρούδης και Μανταδάκης είναι τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου.

Φιλικό με Βελούχι


Την Κυριακή 13/8 προγραμματίστηκε φιλική συνάντηση απέναντι στο τοπικό Βελούχι. Εν συνεχεία έχουν «κλειστεί» φιλικά με: Σούρμενα, ΑΕΚ Κ20, Κηφισιά, Αήττητο Σπάτων, Μικρασιατικό και Ηράκλειο.



















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, stoplekto.gr