Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Εκπροσωπεί το Futsal στο Καρπενήσι η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων

Ομάδα ποδοσφαίρου σάλας προπονείται και φέτος στο Καρπενήσι. Πρόκειται για την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, ιδιαίτερα οργανωμένο σωματείο της Β΄ Εθνικής, το οποίο επέλεξε το Hotel Avaris από τις 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, κάνοντας την Δευτέρα(28/8) διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.
Στην αποστολή βρίσκονται 10 ποδοσφαιριστές και αναμένεται η ενσωμάτωση ακόμη δυο.
Πέρυσι πραγματοποίησε την κορυφαία της σαιζόν στην 10χρονη ιστορία της, μετέχοντας στα μπαράζ ανόδου στην Α΄ Εθνική. Στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο 31χρονος Δημήτρης Μπαρδής, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο εξαίρετος Πρόεδρος Νικήτας Τζιούβελης.
Οι ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν μέρος είναι οι εξής: Θανάσης Παπαγιάννης(31ετών), Φραγίσκος Αυλητής(22 ετών), Ηρακλής Αυλητής(18 ετών), Γιώργος Τζιούβελης(17 ετών), Άγγελος Καρτσάτος(23 ετών), Μύρωνας Μαρτάκος(22 ετών), Αλέξανδρος Ρόζος(26 ετών), Παναγιώτης Παπαδόπουλος(20 ετών), Χρήστος Σουλιώτης(22 ετών) και Γιάννης Αγιακλόγλου(22 ετών).
Θα ενσωματωθούν οι: Κώστας Σταυρόπουλος(29 ετών) και Παύλος Σταυρόπουλος(18 ετών), ενώ απουσιάζουν οι: Θοδωρής Ανδριανός(22 ετών) και Γιώργος Ανδριανός. Μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκεται στο ρόστερ από την αντίστοιχη περυσινή προετοιμασία είναι ο Πάνος Τραχαλάκης.
Η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων σύμφωνα με το  ιδιαίτερα ενημερωτικό επίσημο site της www.atfc.gr είναι ένα αθλητικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που λειτουργεί στους Θρακομακεδόνες από το 2007 με σκοπό την καλλιέργεια, την ανάπτυξη και την διάδοση του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος. Η ομάδα  διαθέτει οργανωμένα τμήματα ποδοσφαίρου και συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας της ΕΠΟ.   Στην  Αναγέννηση αθλούνται περισσότερα από 130 παιδιά κάθε ηλικίας, ενώ η ανδρική ομάδα αγωνίζεται με 18 ποδοσφαιριστές στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Δεύτερη συνεχόμενη
Η Αναγέννηση πραγματοποιεί προετοιμασία στο Καρπενήσι με διαμονή στο Avaris για δεύτερο συνεχόμενο Αύγουστο. 


Πρόεδρος & Προπονητής














Στην Προεδρία του συλλόγου βρίσκεται ο Νικήτας Τζιούβελης(Φωτογραφία αριστερά), ενώ προπονητής είναι ο Δημήτρης Μπαρδής(Φωτογραφία δεξιά) με καταγωγή από το Μαυρίλο Φθιώτιδας. Το Δ.Σ. συμπληρώνουν οι: Νίκος Μαρής(Αντιπρόεδρος), Γιώργος Καρτσάτος(Γραμματέας), Δημήτρης Πάτσης(Ταμίας) και Άγγελος Αντωνόπουλος(Γενικός Αρχηγός). Στον σύλλογο είναι ενταγμένοι και οι: Νίκος Μελέτης, Δημήτρης Παγώνης(Προπονητές), Νίκος Καρτάνος(Ιατρός-Φυσιοθεραπευτής),  Κωνσταντίνος Χουντής(Στατιστικολόγος/Performance Analyst) και Μάγδα Παγώνη(Γραμματεία).

Στα μπαράζ ανόδου


Εξαιρετική πορεία πραγματοποίησε η ομάδα των Θρακομακεδόνων. Τερμάτισε στην 4η θέση  μεταξύ 10 ομάδων με 33 βαθμούς, λαμβάνοντας μέρος στα playoff ανόδου. Σε αυτά αντιμετώπισε τον Πρωταθλητή Καλλιθέας, τον Υπερίωνα και τον Ηνίοχο, με τον πρώτο να κερδίζει την άνοδο. Παράλληλα έφτασε στους «8» του κυπέλλου, μοναδική της Β΄ κατηγορίας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Να τονιστεί πως ήρθε ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της ομάδας στα Juniors, ενώ θετική παρουσία είχαν και τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής.




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος