Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Γ.Σ. Άτλας-Ρακόμελο 34-74

Η πιο έμπειρη ομάδα του Ρακόμελου επιβλήθηκε σε ρυθμούς ρελαντί με 74-34 του Άτλαντα, που αγωνίστηκε με 14χρονους αθλητές των παμπαίδων του συλλόγου.
Η εναρκτήρια συνάντηση διεξήχθη την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στον Άγιο Αθανάσιο και άρχισε στις 5 και 30. Ήταν o πρώτος προημιτελικός του τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή».
Ο Γ.Σ. Άτλας έπαιξε για την χαρά της συμμετοχή, με τους μικρούς αθλητές να αποκομίζουν εμπειρίες κόντρα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές. Μάλιστα σκόραραν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ο Δημήτρης Σεριανάι ήταν πρώτος σε αυτόν τον τομέα με 8 πόντους.
Το Ρακόμελο είχε από την αρχή το προβάδισμα το σκορ και έφτασε πολύ εύκολα στην τελική επικράτηση, αποβλέποντας στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο Δημήτρης Σταλίκας πέτυχε 22 πόντους, πετυχαίνοντας και δυο 3ποντα, ενώ υψηλές «πτήσεις» στο σκοράρισμα και για τους: Γιώργο Ζαγκότση, Δημήτρη Μπίκα και Θωμά Χονδρό.
Οι «Μεγαλοχωρίτες» θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 12 Αυγούστου στον ημιτελικό της διοργάνωσης το Κρίκελλο στις 19:00.

Τουρνουά ξανά
Το τουρνουά διεξάγεται ύστερα από τρία ολόκληρα χρόνια. Το 2015 δεν είχε γίνει λόγω βροχής, ενώ το 2016 δεν είχε συμπεριελήφθη στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του συλλόγου.

Πατέρας & γιός














Ο Πρόεδρος του Άτλαντα Γιάννης Μπουμπουρής(Φωτογραφία αριστερά) αγωνίστηκε με το Ρακόμελο και αντιμετώπισε τον γιό του Κώστα(Φωτογραφία δεξιά).


Αντιμετωπίζει το Κρίκελλο
Ο επόμενος αντίπαλος των νικητών στον δρόμο για τον τελικό είναι το Κρίκελλο.

Ταλέντο η Ξανθή


Η Ξανθή Τσιούνη(Φωτογραφία), αθλήτρια του Άτλαντα έχει όλο το μέλλον μπροστά της στο άθλημα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Διαιτητής ο «κόουτς»


Εκ των διαιτητών ήταν ο Άγγελος Σαμαντάς(Φωτογραφία), προπονητής του παμπαιδικού Άτλαντα, ο οποίος έφτασε στην πρώτη του συμμετοχή σε πρωτάθλημα στο Final 6 της ΕΣΚΑΣΕ.

Παραλίγο διψήφιος


Για τον Άτλαντα ο Δημήτρης Σεριανάι(Φωτογραφία) σημείωσε 8 πόντους. Ο ξάδερφος του Κώστας πέτυχε 5 με 1 εύστοχο 3ποντο. Σκόραραν όλοι όσοι αγωνίστηκαν για τους ηττημένους.


Ασταμάτητος ο «Στάλι»


Ο 44χρονος Δημήτρης Σταλίκας(Φωτογραφία) ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 22 πόντους και δυο εύστοχα 3ποντα.Ακολούθησε με 20 ο Γιώργος Ζαγκότσης.


Εύκολη επικράτηση
Αγωνιστικά το Ρακόμελο, αν και είχε μόλις έξι αθλητές(Έβδομος ήταν ο τραυματίας Νίκος Κωστής) ήταν πιο έμπειρο από τον αντίπαλο του και έφτασε εύκολα στην νίκη. Θετικά στοιχεία έδειξαν οι παμπαίδες του Γυμναστικού, που ήταν ανταγωνιστικοί για 15΄.

Τα δεκάλεπτα
10-13,15-33, 23-51,34-74

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας: Μήτσιος 4, Ελεζάι 3, Κατσαρός 4, Σεριανάι Κ.5(1), Μπουμπουρής Κ. 2, Τσιούνη 4, Σεριανάι Δ. 8, Μπούργος 2

Ρακόμελο: Χονδρός 16(2),Μπουμπουρής Ι., Σταλίκας 22(2), Ζαγκότσης 20, Μπίκας 18, Καρβέλης 2

Διαιτητές: Άγγελος Σαμαντάς & Κώστας Λέρης
Κριτής: Βαγγέλης Πριτσιόλας


























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος