Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

«Εθισμένη» στην κορυφή η Abalencia-Χάλκινο οι Παλιοσειρές


Ημέρα τελικών ήταν η Τετάρτη 19 Ιουλίου για το 6ο τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η Abalencia έκανε το 3peat, κατακτώντας πανάξια τον τίτλο, έχοντας 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δεύτεροι οι Bacardi, τρίτες οι Παλιοσειρές και τέταρτη η Remal Madrid, με 13 ομάδες να λαμβάνουν μέρος.
Στον μικρό τελικό οι Παλιοσειρές επιβλήθηκαν με 8-7 της Remal Madrid και έφτασαν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Ο Σάκης Τσιλίκας έδειξε την κλάση του, σημειώνοντας 4 τέρματα. Για τους ηττημένους ο φυσικός τους αρχηγός Χρήστος Κατσαρής πέτυχε 5 γκολ.
Στον μεγάλο τελικό που ακολούθησε η Abalencia ήταν ανώτερη και κέρδισε με 7-3 τους μαχητικούς Bacardi. Ξεχώρισε το γκολ με απευθείας φάουλ του τερματοφύλακα Φώτη Μακρή, ενώ με 35 γκολ έκλεισε το τουρνουά ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, έχοντας συμπαραστάσεις στο σκοράρισμα(και όχι μόνο) τους: Χρήστο Λέρη και Χάρη Ζαραβέλη. Άξιοι φιναλίστ οι παίχτες των: Βασίλη Τσουκαλά και Γιάννη Τριανταφύλλου, που έκαναν εξαιρετική πορεία.
Η ομάδα του Αποστόλη Τσιλίκα, κορυφαία στον θεσμό κατέκτησε τον τίτλο για 3η συνεχόμενη χρονιά, ενώ σε 5 παρουσίες μετρά 3 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο!. Το κύπελλο αφιερώθηκε στον «ξενιτεμένο» αρχηγό Γιάννη Κρασιά. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τις απονομές.

Τα στοιχεία των δυο αγώνων ήταν τα ακόλουθα:

Μικρός Τελικός: Remal Madrid-Παλιοσειρές 7-8


Σκόρερ: Παχής 2, Κατσαρής 5-Τσιλίκας 4, Μπακαλίδης 2, Μπόνιας 2

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Κωστής Λελούδης): Παχής, Λελούδης, Αθανασόπουλος, Δαράβαλης, Κατσαρής

Παλιοσειρές (Βασίλης Τσουκαλάς): Φαρμάκης, Γκορόγιας, Τσιλίκας, Συγκελόπουλος, Μπακαλίδης(Μπόνιας, Νικολάου, Τσουκαλάς, Αζακάς, Μεριγκούνης)

Διαιτητές: Δημήτρης Κουρλός & Στέλιος Σώμαλης










Μεγάλος Τελικός: Bacardi-Abalencia 3-7


Σκόρερ: Λιάγκας, Ξαγάρας, Ντουφεκιάς-Λιάγκας(αυτογκόλ), Μακρής, Ζαραβέλης, Φούκας, Λέρης, Γενιτσαρόπουλος 2

Συνθέσεις Ομάδων

Bacardi  (Βασίλης Τσουκαλάς& Γιάννης Τριανταφύλλου): Φλωράκης, Λιάγκας, Ξαγάρας, Καρβέλης, Τσιλιμέκης(Ντουφεκιάς, Γιαννακόπουλος, Τριανταφύλλου, Κοντογιάννης, Καλτσής, Ηλιάδης, Ράπτης)

Abalencia (Αποστόλης Τσιλίκας): Μακρής, Ζαραβέλης, Φούκας, Λέρης, Γενιτσαρόπουλος Α.(Τσίπρας, Ζήκας, Μπίκας)

Διαιτητές: Δημήτρης Κουρλός& Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος & Δημήτρης Κολλημένος