Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Λάρισα-Λεβαδειακός 1-0

Κάνοντας καλό πρώτο μέρος η Λάρισα επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0 χάρις τέρμα του Αντάν Αγκάνοβιτς στο 40ο λεπτό.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 6.45 το απόγευμα. Έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 100 θεατών.
Η Λάρισα του Αντρέ Πάους ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, κυριάρχησε δημιούργησε ευκαιρίες και κατέκτησε την πρώτη της φιλική νίκη χάρις σε τέρμα του Αντνάν Αγκάνοβιτς στο 40ο λεπτό. Στην επανάληψη έγινε ένα κάκιστο ματς χωρίς τελική ευκαιρία(!) με τους «βυσσινί» να κρατούν το υπέρ τους σκορ.
Ο Λεβαδειακός του Ζοζέ Ανιγκό μπήκε καλά στο πρώτο 15ο λεπτό του ματς και μάλιστα έχασε σημαντική στιγμή στο 14ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον νεοαποκτηθέντα κινητικό φορ Μπραντάο. Στην συνέχεια οι Βοιωτοί δεν μπόρεσαν να βρουν τα πατήματα τους, δέχτηκαν πίεση και ηττήθηκαν με 0-1. Στην επανάληψη έγινε ένα ανιαρό ματς με αποτέλεσμα το σκορ να «κλειδώσει» στο 1-0.
Η ΑΕΛ αναχωρεί από το Καρπενήσι το Σάββατο 22/7. Ο Λεβαδειακός, που αναχωρεί στις 30 Ιουλίου ενδέχεται να δώσει σε 10 περίπου ημέρες το 3ο του φιλικό επί Ευρυτανικού εδάφους με ομάδα της Football League.

Ήρθαν μετά το Λαμία-Γιάννενα
Μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία υπήρξε προσέλευση φιλάθλων. Το φιλικό των δυο «ΠΑΣ» διεξάγονταν στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου και μετά την ολοκλήρωση του περίπου 100 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες του αθλητικού κέντρου.


2η φιλική ήττα
Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε ξανά με 1-0 στο δεύτερο φιλικό του στο Καρπενήσι. Την Κυριακή είχε ηττηθεί ξανά με το ίδιο σκορ και με γκολ στο πρώτο μέρος από την Λαμία.

Παρουσία Κομπότη
Το φιλικό παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Κομπότης του Λεβαδειακού, που βρέθηκε στις κερκίδες του αθλητικού κέντρου.


Βασικός ο Μπραντάο


Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Βραζιαλιάνος «σούπερ σταρ» φορ του Λεβαδειακού Μπραντάο, ο οποίος στο 14ο λεπτό παραλίγο να χριστεί σκόρερ χάνοντας σημαντική ευκαιρία.

Στις κερκίδες ο Γεωργίου
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού ο Ευρυτάνας Γιώργος Γεωργίου. 


Ο Ισά στην κερκίδα
Ο Γάλλος Πιέρ Ισά, πρώην τεχνικός ποδοσφαιριστής του Ιωνικού και του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό, αλλά και πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού παρακολούθησε τον αγώνα.


Α΄ Μέρος

Δραστηριότητα Λεβαδειακού
Ο Λεβαδειακός ήταν κινητικός στο πρώτο 15λπετο του ματς.

Ευκαιρία με Μπραντάο
Στο 14ο λεπτό μετά την έξοχη σέντρα από αριστερά του Μοχάμεντ Γιουσούφ, ο πολύπειρος Μπραντάο έκανε την κεφαλιά από κοντά που έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κώστα Θεοδωρόπουλου.


Άγγιξε το γκολ















Οι «βυσσινί» σε δυο περιπτώσεις «άγγιξαν» το γκολ στο 20ο λεπτό το πλασέ του Μίλος Ντέλετιτς (Φωτογραφία Αριστερά) αποκρούστηκε σε κόρνερ και στο 35ο λεπτό το κοντινό πλασέ του Σάντι Κριζμάν (Φωτογραφία Δεξιά) απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Τάσος Δασκαλάκης.




Έντεινε την πίεση
Η ΑΕΛ έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο στο τελευταίο 20 λεπτό του πρώτου μέρους έντεινε την πίεση και ευτύχησε να προηγηθεί.

Με όμορφο γκολ Αγκάνοβιτς


Η ΑΕΛ σκόραρε στο 40ο λεπτό όταν από δύσκολη θέση και πλάγια αριστερά ο Κροάτης Αντνάν Αγκάνοβιτς εκτέλεσε απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Τάσου Δασκαλάκη που αιφνιδιάστηκε (1-0).





Οι καλύτερες φάσεις
12΄: Ο Αγκάνοβιτς σούταρε εκτός περιοχής και ο Δασκαλάκης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ από το κέντρο της εστίας.
14΄: Ο Γιουσούφ έβγαλε σέντρα από αριστερά και η κεφαλιά του Μπραντάο από κοντά πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
20΄: Ο Αγκάνοβιτς έκανε την κάθετη για τον Ντέλετιτς, που πλάσαρε από καλή θέση και ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού απέκρουσε σε κόρνερ.
35΄: Ο Γιαννιτσάνης πάσαρε στον Κριζμάν, ο οποίος πλάσαρε από κοντά και ο Δασκαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ.
40΄: Ο Αγκάνοβιτς από δύσκολη θέση και πλάγια αριστερά εκτέλεσε απευθείας φάουλ στέλνοντας την μπάλα ψηλά στο αριστερό παραθυράκι του Δασκαλάκη (1-0).
45΄: Ο Ντέλετιτς άνοιξε δεξιά στον Ναβάρο που σούταρε και ο Δασκαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ.
45΄+1΄: Σουτ του Σένκα εκτός περιοχής απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Θεοδωρόπουλος.

Β΄ μέρος

Καμία τελική
Κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι έγινε στην επανάληψη με τις ομάδες να μην σουτάρουν καμία φορά στην αντίπαλη εστία και καμία τελική να μην καταγράφεται.

Έπαιξε ο Ανδρεόπουλος


Συμμετοχή με την Λάρισα έκανε στο δεύτερο μέρος ο μέσος Κυριάκος Ανδρεόπουλος που προπονείται με την ΑΕΛ, χωρίς να έχει αποκτηθεί επίσημα.

Ήρθε το «αφεντκό»
Τα τελευταία λεπτά του φιλικού παρακολούθησε εντός του αγωνιστικού χώρου ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Αυτό ήταν και το μοναδικό αξιομνημόνευτο από το δεύτερο κάκιστο 45λεπτο.


Οι καλύτερες φάσεις
-

Κίτρινες Κάρτες
Καλύβας

Συνθέσεις Ομάδων

Λάρισα (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο(46΄ Ρέντζας), Ζίζιτς(46΄ Άλλα), Φάρκας(46΄ Γκόλιας), Γουάλας(46΄ Κόντορ), Φατιόν(46΄ Αναστασιάδης), Αγρόδημος(46΄ Ναζλίδης), Αγκάνοβιτς(63΄ Ανδρεόπουλος), Ντέλετιτς(46΄ Μασούρας), Κριζμάν(46΄ Λαμπρόπουλος), Γιαννιτσάνης(46΄ Καλύβας)

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Δασκαλάκης(46΄ Ναμάσκο), Μεντί(58΄ Χατζηλάμπρος), Μόϊσε(58΄ Μάγκας), Ζαραδούκας(58΄ Τόπι), Γιακουμάκης(63΄ Καψάσκης), Τσαμπούρης(58΄ Τριποτσέρης), Καλτσάς(63΄ Τζαφάρ), Γιουσούφ(63΄ Καραχάλιος), Νόισε(63΄ Ομπιόρα), Σένκα(46΄ Μπελγκαζουανί), Μπραντάο(46΄ Βασιλείου)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Νίκος Παπαρούπας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)









































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος