Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Απόλυτα επιτυχημένο το τουρνουά μπάσκετ 3on3 καλαθοσφαίρισης(Φωτορεπορτάζ)












Το Καρπενήσι φιλοξένησε το διήμερο 20 και 21/5 για πρώτη φορά τουρνουά μπάσκετ 3on3., το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πρόκειται για την διοργάνωση της Milko και της Ε.Ο.Κ., η οποία είχε συνδιοργανωτές την Π.Α.Κ., τον Δήμο Καρπενησίου και την ΕΣΚΑΣΕ. Συμμετείχαν περίπου 100 παιδιά 8-18 ετών στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαγωνισμούς βολών, τριπόντων, ενώ οι διοργανωτές της Milko προσέφεραν δώρα σε όλους, μετάλλια και σάκο της Milko στους νικητές, σάκο στους δεύτερους και από ένα t-shirt της Milko και της Ε.Ο.Κ. σε όλους τους αθλητές.  Μεγάλη η συμβολή για ακόμη μια φορά των προπονητών της Πανευρυτανικής και των εθελοντών. Τις απονομές έκανε εκ μέρους του Δήμου Καρπενησίου ο Αντιδήμαρχος Ταξιάρχης Κουτρομάνος

Το δελτίο τύπου της Π.Α.Κ.
«Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης πιστή στο ραντεβού της με πρωτοποριακά για την περιοχή μας events και διοργανώσεις που επίκεντρο έχουν πάντα την υγιή ενασχόληση των μικρών παιδιών με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης,συνέχισε τις δράσεις της το διήμερο που μας πέρασε φέροντας εις πέρας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Καρπενησίου ακόμα μία διοργάνωση για τη φετινή σεζόν,αυτή του τουρνουά MILKO 3on 3.Τα οφέλη και οι εμπειρίες από μία διοργάνωση που πρώτη φορά πραγματοποιείται στην πόλη μας είναι σίγουρα για όλους μας πολλαπλά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου νιώθει την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους παρακάτω που συνέβαλαν για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης:
Στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την οποία έχουμε αναπτύξει πλέον στενότατες επαφές και μετά από την τέλεση σπουδαίων διοργανώσεων στο παρελθόν στην πόλη μας έχει όλα τα πειστήρια  από τον Σύλλογό μας για την άρτια διοργάνωσή τους ώστε να μας παραχωρεί συνεχώς δράσεις της οι οποίες έχουν να κάνουν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Στον Δήμο Καρπενησίου που μερίμνησε για την μεταφορά των ρακετών από το Ο.Α.Κ.Α στην πόλη μας.
Στη MILKO για τη διάθεση των δροσιστικών ροφημάτων της προς τους αθλητές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Στην Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων Α.Ε.Β.Ε. για την χορηγία της διαμονής των υπευθύνων της Ε.Ο.Κ.
Στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου που ήταν παρόν με μέλη του πληρώματός του ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη σωματική ακεραιότητα κάποιων εκ των αθλητών.
Στους εθελοντές διαιτητές των τεσσάρων γηπέδων που βοήθησαν ώστε να επικρατεί ο έλεγχος αλλά κυρίως η ασφάλεια σε όλους τους αθλητές όλων των γηπέδων στα οποία πραγματοποιούνταν αγώνες ταυτόχρονα.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές οι οποίοι ήταν για ακόμα μία φορά όπως ήταν φυσικό οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.
Ως Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης δεσμευόμαστε απέναντι σε αθλητές και κηδεμόνες ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μας με τέτοιου είδους εκδηλώσεις ώστε οι αθλητές των αναπτυξιακών ηλικιών της πόλης μας να έχουν μια σφαιρική βιωματική εμπειρία πάνω στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης με αποτέλεσμα αρχικά να το αγαπήσουν και στη συνέχεια να ασχοληθούν με αυτό με υγιή  και εποικοδομητικό τρόπο μαθαίνοντας ότι ο καθένας μας έχει να δώσει αλλά έχει σίγουρα και να πάρει πάρα πολλά από τη σχέση αθλήματος-αθλητή.»
































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, www.panevrytaniki.wordpress.com
 *Μπορείτε να δείτε πλήρες φωτορεπορτάζ στους εξής συνδέσμους: https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/?fref=ts και https://panevrytaniki.wordpress.com/category/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/