Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Αγόρια: 1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς-ΓΕΛ Καρπενησίου 4-0

Το 1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς επιβλήθηκε εύκολα στο ποδόσφαιρο αγοριών του ΓΕΛ Καρπενησίου με το ευρύ 4-0 και προκρίθηκε στην 2η φάση.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Ήταν στα πλαίσια της 1ης φάσης του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων αγοριών και σφύριξε ο Δημήτρης Τονίδης.
Η Ευρυτανική πρωταθλήτρια ομάδα του Χρήστου Αρμάγου είχε να αντιμετωπίσει έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο, τον οποίο δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί. Ταξίδεψε στην Βοιωτία με μόλις 12 ποδοσφαιριστές και είχε εξ αρχής δύσκολο έργο. Αντίθετα οι Βοιωτοί έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερ επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την νίκη-πρόκριση.
Οι πρωταθλητές Βοιωτίας του Δημήτρη Σκαπέτη συνεχίζουν στην επόμενη φάση του θεσμού, αναμένοντας τον αντίπαλο τους.

Δύσκολος τίτλος
Το 1ο Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς είχε κατακτήσει τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό της Βοιωτιας με 3-2 του ΓΕΛ Σχηματαρίου.

Μια ημέρα πριν
Το ΓΕΛ Καρπενησίου είχε επιβληθεί μια ημέρα νωρίτερα με 5-0 του ΓΕΛ Ραπτοπούλου στον τελικό της Ευρυτανίας.

Οι 4 σκόρερ
Για τους Βοιωτούς σκόραραν οι: Λευτέρης Κακοτρίχης, Τριαντάφυλλος Μίχος, Παρασκευάς Ματσώτας και Δημήτρης Πόρης.

Ο επόμενος αντίπαλος
Το 1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση η το 4ο ΓΕΛ Χαλκίδας(Νίκησε εκτός έδρας με 2-1 το ΓΕΛ Άμφισσας) η το 1ο ΓΕΛ Λαμίας.

Απουσίες βασικών
Ο Γιώργος Σερπάνος και ο Γιάννης Μοτσιόλας των φιλοξενούμενων απουσίαζαν στην αναμέτρηση αυτή. Το ΓΕΛ Καρπενησίου ταξίδεψε στην Λιβαδειά με 12 ποδοσφαιριστές.

Μέλη των μικτών
Οι νικητές έχουν στις τάξεις τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Βοιωτίας. Από πλευράς ΓΕΛ Καρπενησίου οι: Θωμάς Τσιαμάκης, Πάνος Κοντοπάνος, Γιάννης Καραγιάννης και Γιώργος Κωστής δεν ανήκουν σε κάποιο σωματείο.

Συνθέσεις Ομάδων

1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς (Δημήτρης Σκαπέτης):  Ζωγράφος, Παχούμης, Λούλος, Μίχος, Μπέλλος, Πούλος, Ιωάννου, Πόρης, Παπαθεοδώρου, Κακοτρίχης, Ματσώτας
Αγωνίστηκαν και οι:  Αργυρίου, Καλλιαντάσης, Καλομοίρης, Καρβούνης, Σόφης

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Νούλας, Κυλλής, Τάσιος, Τσιάμης, Κοντοπάνος, Μπράζιας, Καραμπάς, Μπουμπουρής, Καραγιάννης, Ρεσίτης, Τσιαμάκης
Έπαιξε και ο Κωστής

Διαιτητής: Δημήτρης Τονίδης
1ος Βοηθός: Χρήστος Φλωκατούλας
2η Βοηθός: Λουκία Παπαγεωργίου