Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΓΕΛ Καρπενησίου-ΕΠΑΛ Καρπενησίου 68-21

Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου επιβλήθηκε εύκολα με 68-21 του ΕΠΑΛ Καρπενησίου στο άθλημα αγοριών της καλαθοσφαίρισης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και άρχισε στις 11:30 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου. Την παρακολούθησαν αρκετοί μαθητές. Ήταν ο πρώτος αγώνας του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων, το οποίο διοργανώνεται από το γραφείο φυσικής αγωγής του νομού Ευρυτανίας.
Το ΓΕΛ Καρπενησίου του Χρήστου Αρμάγου, έχοντας στις τάξεις του αρκετούς αθλητές που ανήκουν στους δυο Ευρυτανικούς συλλόγους ήταν ανώτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησε του αντιπάλου του . Με 24 πόντους και 2 τρίποντες «βόμβες» έκλεισε τον αγώνα ο Δημήτρης Μπίκας.
Το ΕΠΑΛ Καρπενησίου της Νάντιας Βρόντου κατέβηκε για την συμμετοχή, καθώς αυτός είναι ο στόχος σε τέτοιες διοργανώσεις πέραν του αποτελέσματος. Ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου σημείωσε 16 πόντους, έχοντας και 4 εύστοχα σουτ έξω από τα 6,75.
Οι νικητές είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και φέτος. Αντιμετωπίζουν στην επόμενη φάση το ΕΠΑΛ Φραγκίστας, που εκπροσωπεί την Δυτική Ευρυτανία.

Μαθητική κερκίδα
Τον αγώνα παρακολούθησαν γύρω στους 80-100 θεατές, στην συντριπτική πλειοψηφία μαθητές.


Αντιμετωπίζει την Φραγκίστα
Η νικήτρια ομάδα θα παίξει την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 με το ΕΠΑΛ Φραγκίστας.

Ρέφερι ο Κουρλός


Την αναμέτρηση διεύθυνε ο αθλητής του Άτλαντα Δημήτρης Κουρλός(Φωτογραφία), ενώ την γραμματειακή υποστήριξη ανέλαβε ο εκ των προπονητών της Π.Α.Κ. Φώντας Ζαχαρόπουλος.

Σαρωτικός ο Μπίκας


Ο Δημήτρης Μπίκας(Φωτογραφία), ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ με τον Άτλαντα ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 24 πόντους και 2 εύστοχα 3πόντα. Δεύτερος ήταν με 12 ο συμπαίχτης του Άρης Νταβαρίνος.

Σχεδόν όλους


Ο Γρηγόρης Παπαιωάννου(Φωτογραφία), ο οποίος ανήκει στην Π.Α.Κ. πέτυχε τους 16 από τους 21 πόντους των ηττημένων, πετυχαίνοντας 4 τρίποντα. Μόλις τρεις είχε ο δεύτερος Γιάννης Σέλελης.

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος):Μπίκας 24(2), Λιάπης 6, Νταβαρίνος 12, Μυρισιώτης, Θεοδώρου 4, Καμαρέτσος Ι. 2, Νικολαΐδης, Καραθάνος 6, Καμαρέτσος Λ. 2, Καραγιάννης 4, Παπαγεωργίου Κ. 2, Τσιώνης Χ. 6

ΕΠΑΛ Καρπενησίου (Νάντια Βρόντου): Ράπτης, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου Ο., Γραβάνης, Μαντής, Πασπαλάρης, Σέλελης 3, Μεριγκούνης 2, Τσιώνης Δ., Χρυσαφόπουλος, Παπαϊωάννου 16(4)

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός
Κριτής: Φώντας Ζαχαρόπουλος





































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος