Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Πανελλήνια αναφορά για την στήριξη Γραμμένου από την ΕΠΣ Ευρυτανίας


Αρκετά δημοσιογραφικά sites Πανελλήνιας εμβέλειας αναφέρουν το γεγονός της στήριξης της ΕΠΣ Ευρυτανίας προς το πρόσωπο του υποψήφιου Πρόεδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου στις προσεχείς εκλογές της 26/10.
Η ΕΠΣΕ αποφάσισε να συνταχτεί με την αντιπολίτευση του κ. Γραμμένου και όχι με την συμπολίτευση του κ. Ελευθεριάδη.
Για όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας αναλυτικά εδώ.

Η σελίδα sdna.gr τονίζει: «Έσκασε και η δεύτερη βόμβα: Η Ευρυτανία στην αντιπολίτευση!
Το SDNA είχε προαναγγείλει ότι δύο ακόμη Ενώσεις πρόκειται να ταχθούν στο πλευρό της παράταξης Γραμμένου και μετά την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ΚΑΙ η ΕΠΣ Ευρυτανίας συμπορεύτηκε με την αντιπολίτευση!
Την ώρα που τα παπαγαλάκια του «συστήματος» μιλάνε αόριστα και αυθαίρετα για Ενώσεις που θα… εγκαταλείψουν την αντιπολίτευση και θα συμπορευτούν με το σημερινό καθεστώς, με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις, το SDNA σας προετοίμαζε την Πέμπτη 6/10 ότι άλλες δύο Ενώσεις θα ανακοινώσουν τις επόμενες ώρες ότι θα στηρίξουν την αντιπολίτευση και την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου!
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ με ψήφους 8-0, να περάσει στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ και στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου να ψηφίσει την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου! Επίσης το ένα μέλος που έλειπε, ενημέρωσε για την στήριξή του, συνεπώς το αποτέλεσμα ήταν ουσιαστικά 9-0.
Και όλα αυτά, παρά τις αντιρρήσεις και τους προβληματισμούς που –σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- εξέφρασε στην αρχή του Δ.Σ. της Ένωσης ο πρόεδρός της, Γιώργος Παπαντζίμας, ο οποίος στη συνέχεια πείστηκε και συμπορεύτηκε.
 Πρόκειται για ακόμη ένα ηχηρό «χαστούκι» για το σημερινό καθεστώς που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου και το οποίο στηρίζει την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τον περασμένο Ιούνη, η ΕΠΣ Ευρυτανίας είχε ψηφίσει «σπασμένα» (2-1) ΥΠΕΡ του διοικητικού απολογισμού του Γιώργου Γκιρτζίκη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος είχαν ψηφίσει «ναι», ενώ ο γενικός γραμματέας αποφάσισε την τελευταία στιγμή να καταψηφίσει! Κάτι που τότε είχε δημιουργήσει σάλο στις τάξεις της Ένωσης. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και η ΕΠΣ Ευρυτανίας πάει πλέον στις εκλογές με 3-0 υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου!»

Το site filathlos.gr αναφέρει: «Άλλαξε ρότα η ΕΠΣ Ευρυτανίας. Μετά τα Δωδεκάνησα και η ΕΠΣ Ευρυτανίας άλλαξε στάση και από το πλευρό της συμπολίτευσης συστρατεύεται σύσσωμη, πλέον, στο πλευρό της παράταξης Γραμμένου.  Η αλλαγή πλεύσης της ΕΠΣ Ευρυτανίας επιβεβαιώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, στην οποία και τα τρία μέλη της που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΟ τάχθηκαν υπέρ της παράταξης Γραμμένου, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της συμπολίτευσης. Επί της ουσίας, δηλαδή, αυτό που συνέβη ήταν να αλλάξουν στρατόπεδο ο πρόεδρος Γ. Παπαντζίμας και ο αντιπρόεδρος Π. Παπαδημητρίου, οι οποίοι με την ψήφο τους στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Ιουνίου έδειξαν πως στηρίζουν Γκιρτζίκη. Ο γραμματέας της εν λόγω Ένωσης, κ. Διώτης, ο οποίος το καλοκαίρι είχε διαφοροποιηθεί, ψηφίζοντας «όχι» στον διοικητικό και «παρών» στο οικονομικό απολογισμό στη Γ.Σ. της ΕΠΟ, διατήρησε την ψήφο του υπέρ της αντιπολίτευσης.»

Η σελίδα arenafm συμπληρώνει: «Άλλο ένα «κάστρο» της συμπολίτευσης… έπεσε!
 Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. στην ΕΠΣ Ευρυτανίας δόθηκαν και οι τρεις ψήφοι στην αντιπολίτευση, ενώ μέχρι πρόσφατα το αποτέλεσμα ήταν 2-1 υπέρ του Ελευθεριάδη. Έγινε, δηλαδή, ολική ανατροπή, με ένα «καθαρό» 3-0 υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου. Μία, σαφέστατα, πολύ σημαντική εξέλιξη, ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ, που θα διεξαχθούν, θυμίζουμε, στις 26 Οκτωβρίου, στα Χανιά.Ουσιαστικά, αυτό συνέβη διότι, τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣ, κ. Γ. Παπαντζίμας όσο και ο αντιπρόεδρος, κ. Π. Παπαδημητρίου, που στήριζαν μέχρι πρόσφατα τον Γιώργο Γκιρτζίκη, αποφάσισαν να αλλάξουν… στρατόπεδο. Ο γραμματέας της εν λόγω Ένωσης, κ. Διώτης, ο οποίος το καλοκαίρι είχε διαφοροποιηθεί, ψηφίζοντας «όχι» στον διοικητικό και «παρών» στο οικονομικό απολογισμό στη Γ.Σ. της ΕΠΟ, διατήρησε την ψήφο του υπέρ της αντιπολίτευσης.»