Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

«Φιλοξενεί» τον Έσπερο Λαμίας στην πρεμιέρα της η Π.Α.Κ.














Οι παίδες της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ. Πέρυσι στις πρώτες τους παραστάσεις είχαν απολογισμό 2 νίκες και 6 ήττες.
Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου θα υποδεχτούν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου τον πολύ δυνατό και πάντοτε πρωταγωνιστή Έσπερο Λαμίας του Γιάννη Μελισσάρης. Η ανδρική ομάδα των Φθιωτών συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική, ενώ μια ημέρα μετά αρχίζει τις υποχρεώσεις της και στο εφηβικό πρωτάθλημα με εντός έδρας ματς στο ΔΑΚ Λαμίας κόντρα στην Μούτα Δομοκού. Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο «παλαιός» και έμπειρος Κοτσιμπός με την «νέα» Ζαφείρη.
Προπονητής των Ευρυτάνων είναι και φέτος ο Φώντας Ζαχαρόπουλος(Η Κατερίνα Μπαλωμένου θα καθοδηγήσει τους άνδρες στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ), ενώ την ομάδα, που άρχισε προετοιμασία στα τέλη Αυγούστου αποτελούν οι εξής 16 αθλητές: Παπαγεωργίου Ο., Παπαγεωργίου Κ., Παπαϊωάννου, Καραγιάννης, Τσιώλης, Ευαγγελοδήμος, Τόλης, Καραμπάς, Μπίκας, Ντότσικας, Νούλας, Καραθάνος, Γραμματίκας, Τάσιος, Μοτσιόλας και Τσιαμάκης. Ο αριθμός των ομάδων που θα προκριθούν στην επόμενη φάση θα καθοριστεί με συμπληρωματική προκήρυξη. Στο πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται σε 7 ομίλους συμμετέχουν αθλητές γεννημένοι από το 2001 και ύστερα. Ευχόμαστε καλή αρχή στους παίχτες και τους προπονητής της Ακαδημίας.

Η προϊστορία


Ο Έσπερος είχε συντρίψει πέρυσι στην έδρα του με 120-26 την Ευρυτανική ομάδα, η οποία δεν κατήλθε να αγωνιστεί στο Καρπενήσι(0-20 α.α. υπέρ των Φθιωτών).

Μετάθεση στα άλλα ματς
Τα άλλα δυο παιχνίδια της πρεμιέρας του ομίλου Μούτα Δομοκού-ΑΣΕ Μπούκαλη και Αναγέννηση Λαμίας μετατέθηκαν για τις 6 Νοεμβρίου και 16 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Η Μούτα Δομοκού και τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη δεν είχαν συμμετάσχει πέρυσι στο πρωτάθλημα, ενώ απουσιάζει φέτος ο Πρωτέας Λαμίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(Ζ΄ Όμιλος)

1η αγωνιστική
Π.Α.Κ.-Έσπερος Λαμίας Κλειστό Καρπενησίου 24-9-2016 14:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Μαρία Ζαφείρη (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές:  Θανάσης Γιαννόπουλος & Χρήστος Κοσμάς(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)