Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Κλείνει κόντρα στον Ολυμπιακό η παρουσία του πρωταθλητή μας στα Play Off


Ολοκληρώνεται η παρουσία του Αίολου στα Play Off με την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λαμίας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο Όμιλο.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη έκανε υπερπροσπάθεια στην αναμέτρηση με την Θήβα και παραλίγο να φτάσει σε μια ιστορική νίκη. Στο τελευταίο 8λεπτο «κατέρρευσε» με αποτέλεσμα να δεχτεί 4 τέρματα σε διάστημα περίπου 7 λεπτών. Θα αγωνιστεί ξανά χωρίς άγχος, με στόχο μια καλή εμφάνιση και εάν μπορέσει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς η βαθμό. Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Ντένις Καραχαλίδης και Γιάννης Ηλιάδης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Μανώλης Σκουλάς, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ακρίβο και Απόστολο Τσαπραζλή.

Επιστροφές τιμωρημένων
Ο Γιάννης Φλωράκης θα έχει στην διάθεση του, τους Ντένι Καραχαλίδη και Γιάννη Ηλιάδη, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους. Αντίθετα απών θα είναι ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος.

Επεισοδιακό ματς


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Αιόλου στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο Μαλισσόβας άνοιξε το σκορ και ο Νικολάου ισοφάρισε. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Καυκιάς. Το ματς είχε 6 αποβολές λόγω επεισοδίων(Τσούκαλος, Ντούλας, Μπουσάι για τους γηπεδούχους, Ηλιάδης, Καραχαλίδης και Τριανταφυλλόπουλος για τους φιλοξενούμενους).

Ο Ολυμπιακός Λαμίας


Το συγκρότημα του Σπύρου Λέντα θα ανέλθει στην Γ΄ Εθνική με νίκη και με ήττα της Ιστιαίας. Μετρά 7 βαθμούς(2 νίκες, 1 ισοπαλία-2 ήττες). Επιστρέφουν από τιμωρία οι: Κώστας Ντούλας, Θανάσης Τσούκαλος και Ντίνος Μπουσάι. Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων» είναι 5 υπέρ(Καυκιάς 2 και από ένα οι: Μαλισσόβας, Χαλαστάνης και Καλαμάτας) και 7 κατά.
Από τους πρωταθλητές Φθιώτιδας θα απουσιάσουν τιμωρημένοι Χρήστος Χριστοδούλου και Γιώργος Καυκιάς.

Θέλει βαθμό η Ιστιαία
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ημέρας η πρώτη Θήβα θα υποδεχτεί την Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας. Οι φιλοξενούμενοι με έναν βαθμό ανεβαίνουν στην Γ΄ Εθνική.
Για την Ιστιαία θα λείψουν οι τιμωρημένοι Σάκης Βασιλείου και Μάικ Τόουρφε.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική(7ος Όμιλος)

6η αγωνιστική(5/6, 17:00)

Αίολος-Ολυμπιακός Λαμίας Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς(ΣΔΠ Σερρών)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Ακριβός(ΣΔΠ Λάρισας)
2ος Βοηθός: Απόστολος Τσαπραζλής(ΣΔΠ Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κρίκης(ΣΔΠ Τρικάλων)

Θήβα-Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας Δημοτικό Στάδιο Θήβας
Διαιτητής: Σπυρίδων Σταθόπουλος(ΣΔΠ Δυτικής Αττικής)
1ος Βοηθός: Εμμανουήλ Δουλγεράκης(ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Φαρμάκης(ΣΔΠ Δυτικής Αττικής)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γιακουμής(ΣΔΠ Αθηνών)