Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Οι δηλώσεις των διοικούντων του Αιόλου














Την δικιά τους τοποθέτηση έκαναν και ο Πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρυτανίας Περικλής Πλακιάς με τον Γενικό Γραμματέα της ομάδας του Αιόλου Γιάννη Λερογιάννη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του κ. Λερογιάννη για την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Οι δηλώσεις τους είχαν ως εξής:

Περικλής Πλακιάς (Πρόεδρος Αιόλου): «Νομίζω ότι έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο από την αντίπαλη ομάδα. Ήμασταν πιστεύω πάλι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της σαιζόν και δικαίως στο τέλος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν μια δικαίωση για την ομάδα μας, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι συνεχίζουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα εν όψει των αγώνων μπαράζ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και νομίζω ότι έχουμε αρκετές ελπίδες να πετύχουμε αυτό που προσπαθούμε τόσα χρόνια, δηλαδή να κάνουμε μια υπέρβαση και να ανεβούμε στην Γ΄ Εθνική.»

Γιάννης Λερογιάννης (Γενικός Γραμματέας Αίολου): «Το δύσκολο δεν είναι να πάρεις ένα πρωτάθλημα. Το δύσκολο είναι να σταθείς στην κορυφή. Ο Αίολος φέτος το κατάφερε, έδειξε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου, στην διοίκηση, την υπόλοιπη  που περάσαμε μαζί όλη την χρονιά και ειδικά συγχαρητήρια θέλω να δώσω στην αντίπαλη ομάδα το Βελούχι και ειδικά στους παράγοντες που είναι κύριοι και στους παίχτες. Νοιώθω την ντροπή μου και την απογοήτευση μου για την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Δεν είναι η παρούσα στιγμή να τα πούμε, αυτήν την στιγμή θα γλεντήσουμε το πρωτάθλημα εμείς. Να ξέρετε ότι εδώ στην περιοχή λέμε και την παροιμία ότι το ψάρι μυρίζει από το κεφάλι. Δεν θα πω τίποτε άλλο. Καλή συνέχεια σε εμάς στα μπαράζ ανόδου, που θα είμαστε ανταγωνιστικοί και συγχαρητήρια και πάλι στην αντίπαλη ομάδα.»