Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Στις 4 Μαΐου η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΕ-Τα θέματα του διοικητικού συμβουλίου


Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε την Τετάρτη 6 Απριλίου το απόγευμα στα γραφεία της ενώσεως. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και οι: Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Δροσίνης, Βασίλης Κατσίκης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, όπως και ο υπάλληλος Διονύσης Βονόρτας. Απουσίαζαν οι: Θωμάς Θεοδωρογιάννης, Σωτήρης Διώτης, Πάνος Παπαδημητρίου και Βασίλης Μπούρας.
Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν ο τραυματισμός του Θωμά Αζακά και του Δημήτρη Νικολάκη στον αγώνα του Αιόλου με τον ΑΠΟΚ. Η ΕΠΣΕ εκφράζει τα περαστικά και την συμπάθεια της στους δυο ποδοσφαιριστές και θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Το δεύτερο θέμα αφορά την μελλοντική διεξαγωγή σεμιναρίου πρώτων βοηθειών από ιατρό. Επιπλέον έγινε λόγος για την παλαιότερη απόφαση, η οποία δεν εφαρμόστηκε για παρουσία μόνο ιατρών αγώνων στα γήπεδα, η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί. Συζητήθηκε επίσης και η παρουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο. Το επόμενο θέμα ήταν το γηπεδικό. Υπήρξε μια συζήτηση εκπροσώπων της ενώσεως με τον Δήμαρχο Άγραφων Θεόδωρο Μπαμπαλή, ενώ θα επιδιωχτεί συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό. Ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης πρότεινε να «τρέξει» το γήπεδο της Κρέντης η του Κερασοχωρίου, ενώ οι: Βασίλης Κατσίκης και Γιώργος Λιάγκας το γήπεδο της Φραγκίστας. Την ΕΠΣ Ευρυτανίας δεν την ενδιαφέρει ο τόπος του γηπέδου, αρκεί να δημιουργηθεί ένας χώρος-«στολίδι».
Ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας ανέφερε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με διοργανωτή περυσινού τουρνουά στο Καρπενήσι, ώστε να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣΕ και την πρόθεση αυτού του ανθρώπου για χορηγία στην ένωση.
Ορίστηκε στις 4 Μαΐου και ώρα 18:00 έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΠΣ Ευρυτανίας με σκοπό την τροποποίηση και την εναρμόνιση του καταστατικού της ενώσεως με αυτό της ΕΠΟ.
Ο κ. Παπαντζίμας επίσης ανέφερε πως η ΕΠΟ προτίθεται να αλλάξει το σύστημα των μικτών ομάδων, το οποίο θα περιλαμβάνει διπλούς αγώνες(εντός και εκτός έδρας μεταξύ των ενώσεων). Η ΕΠΣΕ προτίθεται να προτείνει την αύξηση των αλλαγών των ποδοσφαιριστών από 3 σε 5.