Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 3-0

Με το «καθαρό» 3-0 και χωρίς να δυσκολευτεί η Φθία Λαμίας νίκησε στο «Χαλκιοπούλειο» τον Άτλαντα Καρπενησίου.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (24/1) στο κλειστό του ΔΑΚ Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο και ξεκίνησε λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου των γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ και έγινε παρουσία λιγοστών φιλάθλων.
Η Φθία του Γιώργου Γρηγοριάδη συνεχίζει νικηφόρα στο πρωτάθλημα και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στην ομάδα της Ευρυτανίας και πήρε εύκολα και με μεγάλη διαφορά και τα 3 σετ.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας αρκετές απουσίες αθλητριών. Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητα των δυο ομάδων ήταν εμφανής και οι Καρπενησιώτισσες έχασαν και τα τρία σετ.
Η Φθία έφτασε τους 18 βαθμούς(6 νίκες σε ισάριθμα ματς και μόλις 1 απώλεια σετ) και θα αντιμετωπίσει δυο φορές τον Λοκρό Αταλάντης, προτού οι δυο ομάδες συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Οι Ευρυτάνισσες έχουν 6 πόντους και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στις Λιβανάτες με τον τοπικό Κύνο.

Λίγοι θεατές
Η αναμέτρηση έγινε παρουσία λιγοστών φιλάθλων το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ της Λαμίας.

3Χ3
Η Φθία μετράει 3 νικηφόρα αποτελέσματα πλέον ενάντια στον Άτλαντα, αφού έχει 2 νίκες για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς μεταξύ των δυο ομάδων.

Με 7αδα
Πολλές απουσίες είχε ο Άτλαντας και κατέβηκε στην Λαμία με αποστολή μόλις 7 αθλητριών.

Ρέφερι ο Κουτσής


Και το ματς του πρώτου γύρου στο Καρπενήσι είχε σφυρίξει ο Πέτρος Κουτσής. Η ΕΣΠΕΚΕΛ όρισε και στο ματς του β΄ γύρου τον έμπειρο ρέφερι.

Τα σετ
25-9, 25-13, 25-11

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας (Γιώργος Γρηγοριάδης): Δημητρίου, Γιοκαρίνη, Κυτέα, Τζουβάρα Κ., Δημητροπούλου, Σεϊταρίδη, Φατσή, Αντωνοπούλου(λ), Τζουβάρα Β., Κουτέρη

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Χρυσαφοπούλου, Χαντζοπούλου Χ.(λ), Καββαδία, Ανδρεάκη, Γυφτομήτρου, Τσιώνη, Κυλερτζή

Διαιτητής: Πέτρος Κουτσής (Κεντρικής Ελλάδος & Θεσσαλίας)
Κριτής: Γεωργία Αγγελακοπούλου (Κεντρικής Ελλάδος & Θεσσαλίας)








































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος