Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Κορασίδες: Α.Ο. Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 3-0

Άσχημο ξεκίνημα στην κατηγορία των κορασίδων έκαναν τα κορίτσια του Άτλαντα, τα οποία ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον δυνατό Α.Ο. Λαμίας με 3-0 σετ.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας. Άρχισε στις 12:00 και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Ο Α.Ο. Λαμίας της Δήμητρας Ζαχαρή και του Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου πήρε μια αρκετά εύκολη νίκη, κερδίζοντας όλα τα σετ με μεγαλύτερη διαφορά των 10 πόντων το καθένα. Παίζοντας όμορφο βόλεϊ οι «γαλάζιες» απέδειξαν ότι ένα από τα φαβορί του ομίλου και με ελπίδες διάκρισης στον θεσμό.
Ο Γ.Σ. Άτλας του Χρήστου Μακρή έδωσε το πρώτο του ματς στην εν λόγω κατηγορία. Παρουσίασε αρκετά προβλήματα στο σερβίς και στην υποδοχή. Σίγουρα η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ταλαντούχα ομάδα της Ευρυτανίας, η οποία μπορεί να πετύχει την είσοδο της στην 16αδα.
Την επόμενη αγωνιστική ο Γυμναστικός θα πραγματοποιήσει το ρεπό του, ενώ οι νικήτριες θα τεθούν αντιμέτωπες με την Φθία.

Κύπελλο το απόγευμα
Την ίδια ημέρα ο γυναικείος Α.Ο.Λ.(Αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική) ηττήθηκε στο ίδιο γήπεδο με 1-3 σε αγώνα κυπέλλου από την Ε.Α. Λάρισας με συμμετοχή παιχτριών των κορασίδων.

Ίδιο «δίδυμο»
Την ομάδα του Α.Ο.Λ. καθοδηγούν και φέτος η Δήμητρα Ζαχαρή(Αθλήτρια της γυναικείας ομάδας) και ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος.


Πρωταγωνιστής ο Α.Ο.Λ.
Οι Λαμιώτισσες είναι ένα από τα φαβορί του ομίλου για την κατάληψη της 1ης θέσης. Την πρόκριση στους «16» παίρνουν οι 4 από τις 6 ομάδες του Γ΄ Ομίλου.

Παραστάσεις Β΄ Εθνικής














Για τις νικήτριες η αρχηγός Μαρίνα Τσιλαλή(Φωτογραφία αριστερά), η Βασιλική Κουτσή η Αγάπη Μόσχου και η Κωνσταντίνα Κακάβα(Φωτογραφία δεξιά) συμμετέχουν στην Β΄ Εθνική υπό τις οδηγίες του Ηλία Αγγέλη.

Όλες στο τοπικό
Από πλευράς φιλοξενούμενων όλες οι αθλήτριες που συμμετείχαν λαμβάνουν μέρος και στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τα σετ
25-13, 25-11, 25-14

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Λαμίας (Δήμητρα Ζαχαρή& Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος): Τσιλαλή, Μόσχου, Κουτσή, Κακάβα, Τσιτίνη, Καρακασίδου, Σούλτου Ε., Σούλτου Φ., Ζώη, Καλαντζή, Ταγαράκη

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Καββαδία, Κολαζά, Ρεσίτη, Γυφτομήτρου, Ανδρεάκη, Τσιουγκρή, Καγκαρά(λ)

Διαιτητής: Δημήτρης Σταθόπουλος(Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας)
Σημειωτής: Γεωργία Αγγελακοπούλου