Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Γ.Σ. Άτλας-Α.Μ.Σ. Κύνος Λιβανατών 1-3

Πέρασε σχετικά εύκολα από το Καρπενήσι ο Κύνος Λιβανατών, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-1 του εκπροσώπου μας στην κατηγορία Άτλαντα.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, άρχισε στις 4 και ήταν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ, παρουσία ελάχιστων θεατών.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή κρατά την πολύ καλή παρουσία του τρίτου σετ, όπου κατάφερε να το κερδίσει οριακά. Και σε αυτό το ματς η ομάδα της Ευρυτανίας δεν έχασε με «καθαρό» σκορ, όπως συνέβαινε πέρυσι. Οι Ευρυτάνισσες γνώρισαν την 2η τους ήττα και παρέμειναν στην 4η θέση με 3 βαθμούς.
Ο Κύνος της Έφης Παπαϊωάννου κατέκτησε εύκολα τα 3 σετ, ειδικά στο 1ο και στο τελευταίο δεν άφησε τον αντίπαλο να περάσει τους 10 πόντους. Ο Φθιωτικός σύλλογος έφτασε τους 7 βαθμούς, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δυο σερί ήττες, κλείνοντας θετικά τον πρώτο γύρο. Αναμένεται να διεκδικήσει μαζί με την Αταλάντη την δεύτερη θέση, που δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Για την επόμενη(6η) αγωνιστική υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό για τον Άτλαντα, όμως εκκρεμεί το εξ αναβολής ματς με την Φθία. Οι νικήτριες υποδέχονται τον Γ.Σ. Λαμίας.

Απών ο κόσμος
Παρά το γεγονός πως ο Άτλας κάνει μια αξιόλογη πορεία στο άθλημα τα τελευταία δυο χρόνια ο κόσμος του Καρπενησίου δεν έχει βρεθεί όσο θα έπρεπε κοντά στην ομάδα. Μόνο 20 άτομα έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο.

Διπλό ρόλο


Τον ρόλο και της παίχτριας και αρχηγού έχει η αξιόλογη προπονήτρια των Λιβανατών Έφη Παπαϊωάννου (Φωτογραφία).

Αλλαγή έδρας
Ο αγώνας άλλαξε έδρα και έγινε το ματς της 10ης αγωνιστικής αντί της 5ης, καθώς θα ταξίδευε στο Καρπενήσι έτσι και αλλιώς το αντρικό τμήμα μπάσκετ του Κύνου.

Έπαιξε η Άλμπα


Τον ρόλο της λίμπερο από πλευράς γηπεδούχων είχε η Άλμπα Μπούτσι(Φωτογραφία), η οποία επανήλθε ύστερα από το παιχνίδι κυπέλλου.

Αναβολή στο άλλο
Δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανάμεσε σε Φθία και Λοκρό Αταλάντης.

Νεανικός και ο Κύνος
Οι φιλοξενούμενες έχουν και αυτές ένα αρκετά νεανικό ρόστερ με νεαρές ηλικιακά παίχτριες των τμημάτων υποδομής.

Πάλι 1-3
Και το δεύτερο εντός έδρας ματς της Ευρυτανικής ομάδα έληξε με 1-3.

Τα σετ
10-25, 17-25, 26-24, 7-25

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Κυλερτζή, Ανδρεάκη, Καββαδία, Κολαζά, Ρεσίτη, Μπούτσι(λ), Σιταρά, Τσιώνη, Γυφτομήτρου

Α.Μ.Σ. Κύνος Λιβανατών (Έφη Παπαϊωάννου): Σακαρέλου(λ), Παπαϊωάννου Ε., Μπακάρα Ε-Ι, Γκορίτσα, Μελέτη, Παπαευσταθίου Ε., Μπουραμά Ε., Παπαυεσταθίου Αικ., Κατσιάνου, Μπακάρα Μ-Α, Μπουραμά Α., Μπαμπά(λ)

Διαιτητής: Κώστας Σακελλάρης(Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας)
Σημειωτής: Λάμπρος Χαραλάμπους(Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας)







































Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης