Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Γ.Σ. Άτλας-Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης 1-3

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άτλαντα, η οποία στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ηττήθηκε με 1-3 από τον Λοκρό Αταλάντης. Οι φιλοξενούμενες κέρδισαν τα 3 σετ τους σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου. Άρχισε τελικώς στις 12:30 και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ(3ος Όμιλος).
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή αγωνιζόμενος με νεανική σύνθεση άφησε θετικές εντυπώσεις. Τα κορίτσια του Γυμναστικού παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης και το μέλλον τους ανήκει. Μάλιστα οι Ευρυτάνισσες κέρδισαν το δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας τον αγώνα προσωρινά.
Ο Λοκρός του Γιώργου Μπουραμά ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια. Αποτελείται από ένα νεανικό σύνολο, το οποίο διπλασίασε τις νίκες του στον θεσμό και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, στον οποίο λαμβάνουν μέρος 5 ομάδες.
Την επόμενη(3η) αγωνιστική ο Άτλας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Λαμίας, ενώ το ρεπό της θα κάνει η Αταλάντη.

Παρουσία λιγοστού κόσμου
Τις προσπάθειες των κοριτσιών του Άτλαντα και του φιλοξενούμενου Λοκρού παρακολούθησαν περίπου 25 θεατές.


2Χ2 οι Φθιωτές
Η ομάδα της Αταλάντης πέρασε στην κορυφή με 5 βαθμούς, έχοντας επικρατήσει και στην πρεμιέρα με 3-2 του Κύνου Λιβανατών.

Μόνο δυο «μεγάλες»














Η ομάδα του Άτλαντα παρουσιάζει ανανεωμένο προφίλ, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα νεαρά κορίτσια. Μοναδικές έμπειρες αθλήτριες του συλλόγου που συμμετείχαν ήταν οι: Σίσυ Κυλερτζή(Φωτογραφία αριστερά) και Πένυ Τσιώνη(Φωτογραφία δεξιά), οι οποίες αποτελούσαν μέλη και της περυσινής ομάδας. Η δεύτερη είχε τον ρόλο της λίμπερο.

Νεανικός και ωραίος


Ο Λοκρός του Γιώργου Μπουραμά(Φωτογραφία) παρουσιάζει ένα εξαιρετικό νεανικό σύνολο, το οποίο μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Από 1 παράγοντας
Δίπλα στις προσπάθειες των κοριτσιών των γηπεδούχων ήταν όπως πάντα ο έφορος Μιχάλης Σφακιανάκης, ενώ στον πάγκο της Αταλάντης βρέθηκε ο Δημήτρης Λουκάς.

Προκρίθηκε στον τελικό


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο coach του Άτλαντα Χρήστος Μακρής(Φωτογραφία) οδήγησε τους έφηβους της Φθία Λαμίας στον τελικό της ΕΣΠΕΚΕΛ, ύστερα από την επικράτηση με 3-0 επί της Ε.Α. Λάρισας.

Προσθήκη η Σιταρά


Από πλευράς Άτλαντα η Ανδρομάχη Σιταρά(Φωτογραφία) αποτελεί νέο μέλος φέτος του συλλόγου.

Κορυφαία η αρχηγός


Η υψηλόσωμη νεαρή αρχηγός του Λοκρού Χριστίνα Λουκά(Φωτογραφία) ήταν η κορυφαία της συνάντησης, ξεχωρίζοντας με τα δυνατά σερβίς και καρφιά της.

Ξανά στο ίδιο γήπεδο


Η Φιλησία Μελισσάρη(Φωτογραφία) του Λοκρού Αταλάντης είχε αντιμετωπίσει πριν από 1,5 χρόνο στο ίδιο γήπεδο την Π.Α.Κ. με την φανέλα του Πήγασου Αγίου Κωνσταντίνου στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Τα σετ
15-25, 25-22, 15-25, 16-25

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Καγκαρά, Σιταρά, Τσιώνη(λ), Κολαζά, Καββαδία, Ανδρεάκη, Γυφτομήτρου, Ρεσίτη, Κυλερτζή, Τσιουγκρή

Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης (Γιώργος Μπουραμάς): Τσάπαλη, Λουκά, Παπανικολάου, Πρεφάντη, Τσέρτου(λ), Μελισσάρη, Παπαγεωργίου, Καλογεροπούλου(λ), Τραγογιάννη, Μπαμπάνη, Οικονόμου, Νέστωρα, Παγώνη

Διαιτητής: Πέτρος Κουτσής(Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας)
Σημειωτής: Δημήτρης Τσιωτίκας
Πίνακας: Σεραφείμ Λερογιάννης

3ος Όμιλος γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ

2η αγωνιστική
Γ.Σ. Άτλας-Λοκρός Αταλάντης 1-3
Κύνος Λιβανατών-Γ.Σ. Λαμίας 3-0
Ρεπό: Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας

H βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμοί
Σετ
Αγώνες
Λοκρός Αταλάντης
5
6-3
2
Κύνος Λιβανατών
4
5-3
2
Φθία Λαμίας
3
3-0
1
Γ.Σ. Άτλας
0
1-3
1
Γ.Σ. Λαμίας
0
0-6
2

Η επόμενη(3η) αγωνιστική
Γ.Σ. Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας ΔΑΚ Λαμίας
Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας-Κύνος Λιβανατών ΔΑΚ Λαμίας
Ρεπό: Λοκρός Αταλάντης




































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος