Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτο «τζάμπολ» για τους παίδες της Π.Α.Κ. ενάντια στην Αναγέννηση Λαμίας


Τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις αρχίζει η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης όσον αφορά την κατηγορία των παίδων(2000 και νεότεροι). Θα παίξει στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου της ΕΣΚΑΣΕ το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 6(και όχι στις 1) ενάντια στην Αναγέννηση Λαμίας του Κώστα Κουμπούρα.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Καρπενησίου και ρέφερι ορίστηκε ο Γιώργος Ζάχος.
Το ρόστερ των παίδων της Ακαδημίας αποτελούν οι: Παπαγεωργίου Κ., Παπαγεωργίου Ο., Τσίώλης, Ευαγγελοδήμος, Καραγιάννης, Τόλης, Καραμπάς, Μπίκας, Ντότσικας, Νούλας, Καραθάνος, Καμαρέτσος, Γραμματίκας, Τάσιος, Σέλελης και Παπαϊωάννου. Πρόκειται για αθλητές, που στελέχωσαν την ομάδα μίνι της Π.Α.Κ. τα τελευταία δυο χρόνια.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Φώντας Ζαχαρόπουλος και οι Ευρυτάνες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία.
Πέραν της Π.Α.Κ. και της Αναγέννησης στον ίδιο όμιλο λαμβάνουν μέρος οι: Μούτα Δομοκού Έσπερος Λαμίας, Πρωτέας Λαμίας και Άρης Σπερχειάδας. Ο αριθμός των ομάδων που προκρίνονται στην επόμενη φάση θα καθοριστεί με συμπληρωματική προκήρυξη.

Αντίπαλοι στο μίνι
Οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες πριν από 1,5 χρόνο στην κατηγορία μίνι στο ΔΑΚ Λαμίας με την Αναγέννηση να επικρατεί με 66-15.

Μόλις 1 ματς
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΚΑΣΕ ο αγώνας του Πρωτέα Λαμίας με τον Άρη Σπερχειάδας μετατίθεται για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ενώ το παιχνίδι Έσπερος Λαμίας-Μούτα Δομοκού ματαιώθηκε.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ (Ζ΄ Όμιλος)

1η αγωνιστική 
Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας Κλειστό Καρπενησίου 26-9-2015 18:00
Διαιτητής: Γιώργος Ζάχος(Ανατολικής Στερέας & Εύβοιας)
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος
(Ανατολικής Στερέας & Εύβοιας)