Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο Κερασοχώρι οι παίχτες της Κρέντης

Η ομάδα της Κρέντης άρχισε και αυτήν επίσημα την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και το κύπελλο Ευρυτανίας. Η «πρώτη» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Κερασοχωρίου στις 18:30 με παρουσία 8 μόλις ποδοσφαιριστών.
Οι Κρεντιώτες την νέα περίοδο θα αγωνίζονται ξανά στην φυσική τους έδρα, καθώς πήρε την απαιτούμενη άδεια.
Η Κρέντη θα λάβει μέρος για ακόμη μια φορά στο πρωτάθλημα, συμμετέχοντας σε αυτό από το 2005 και ύστερα ανελλιπώς, έχοντας παρουσίες στα μπαράζ. Την Προεδρία ανέλαβε ο Χρήστος Λάππας, ενώ ο Νίκος Βούρτσας εξακολουθεί να έχει τον ρόλο του προπονητή-παίχτη. Στόχος της είναι να παρουσιάσει μια αξιόλογη εικόνα και θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Δυτικής Ευρυτανίας, ύστερα από την μη κάθοδο της Φραγκίστας. Η προπόνηση περιελάμβανε τρέξιμο αρχικά και εν συνεχεία μπάλα.
Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι ακόλουθοι 8 παίχτες: Νίκος Βούρτσας, Κώστας (Χ) Μάκκας, Προκόπης Γκούρλιας, Βασίλης Μπισμπίκης, Θανάσης (Ν) Ντάλλας, Νεκτάριος Ντάλλας, Παύλος Κουτσούμπας και Γιώργος (Δ) Βούρτσας.

Παρέμεινε ο Νίκος Βούρτσας


Το ρόλο του προπονητή-παίχτη έχει για 3η συνεχόμενη σαιζόν ο Νίκος Βούρτσας(Φωτογραφία). Βρίσκεται στην ομάδα από την ίδρυση της και ύστερα και δεν έχει αποχωρήσει ποτέ. Βοηθός του ορίστηκε ο Λάμπρος Μάκκας.

O πρώην Πρόεδρος


Μπορεί να μην έχει πλέον τον ρόλο του Προέδρου ωστόσο παραμένει στο συμβούλιο της ομάδας και βρίσκεται κοντά σε αυτήν. Ο λόγος για τον Κώστα Λάππα(Φωτογραφία), που παρακολούθησε την προπόνηση. Νέος Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Χρήστος Λάππας.

Ξανά στο γήπεδο της
Στα ευχάριστα για την Κρέντη η επιστροφή της την νέα περίοδο στο γήπεδο Κερασοχωρίου, που πήρε αδειοδότηση, ύστερα από  την περυσινή «περιπλάνηση» στο Καρπενήσι.

Προπονήθηκε ο Μάκκας


Με τους Κρεντιώτες έκανε προπόνηση ο Κώστας Μάκκας του Χριστοφόρου(Φωτογραφία), που έχει αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στην ομάδα και τα τελευταία χρόνια άνηκε στην Φραγκίστα. Πολύ πιθανό είναι η Κρέντη να αποκτήσει παίχτες από τον γειτονικό Α.Π.Ο.Δ.Φ.

Δηλώσεις

Νίκος Βούρτσας (Προπονητής-παίχτης Κρέντης): «Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση μας εκ των οποίων τα περισσότερα σε μικρή ηλικία. Μέσα από τις προπονήσεις και με πειθαρχία θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο πρωτάθλημα.»













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος