Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ευρυτάνας μάνατζερ Λάμπρος Χρυσαφογεώργος


Ο νομός Ευρυτανίας εκπροσωπείται και στον χώρο των μάνατζερ ποδοσφαιριστών εδώ και αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα ο Λάμπρος Χρυσαφογεώργος γεννήθηκε στην Πρασιά και επισκέπτεται συχνά την Ευρυτανία, παρακολουθώντας αγώνες.
Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου  και έχει φοιτήσει και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Είναι κάτοχος διπλώματος της Σερβοκροατικής γλώσσας και γνώστης της Αγγλικής.
Λόγω της ενεργούς ενασχόλησης του με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μάνατζμεντ ποδοσφαίρου  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και σήμερα το εξασκεί με την ιδιότητα του μάνατζερ ποδοσφαιριστών .
Από το 1995 εργάζεται ως υπάλληλος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Από το 2004 έως το 2012 διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Πρασιωτών Αθήνας. Από το 2010 εως το 2014 διετέλεσε μέλος της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων
Από το 1995 είναι μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών(Ο.Σ.Υ.Ο).
Εχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια οικονομικού ενδιαφέροντος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης καθώς και σε άλλους φορείς σχετικά με την Διοίκηση και την οικονομία. Υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγράφων με το ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Μπαμπαλή.

Πηγή: anprooptiki-agrafa.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3.html