Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκέντρωση των Ευρυτάνων διαιτητών και έναρξη της σχολής


Στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 6 υπήρξε ομιλία του εκπαιδευτή διαιτησίας Γιάννη Καλύβα προς τους παλαιούς διαιτητές, αλλά και αρχή της σχολής προς τους νέους ρέφερι με το πρώτο αναγνωριστικού χαρακτήρα μάθημα.
Από πλευράς ενώσεως παρών ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και οι: Πάνος Παπαδημητρίου, Γιώργος Λιάγκας, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Βασίλης Κατσίκης και Νίκος Δροσίνης, καθώς και ο υπάλληλος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Διονύσης Βονόρτας. Όσον αφορά τους παλαιούς ρέφερι στην αίθουσα βρέθηκαν οι: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, Στέλιος Σώμαλης, Μίλτος Ελ Ταχάν, Λάμπρος Κολοκώτσιος, Δημήτρης Γιαννιώτης, Σπύρος Μπύρος(Ολοκλήρωσε την σχολή στην ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά θα παρακολουθήσει και της Ευρυτανίας) και Νίκος Μακρής(Αποφοίτησε πριν δυο χρόνια από την σχολή, που έγινε υπό την εκπαίδευση του Γιάννη Σπυρόπουλου, αλλά δεν ασχολήθηκε με τον χώρο).
Παρόντες ήταν 5 παιδιά, που παρακολουθούν την σχολή και συγκεκριμένα οι: Δημήτρης Κουρλός, Θοδωρής Κατσαρός, Γιάννης Αρχοντής και οι εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου Κατερίνα Λάππα και Παναγιώτα Κουτσουπιά. Την σχολή έχουν δηλώσει να παρακολουθήσουν επίσης οι: Στέλλα Ζαχαράκη και Belba Dritan.
Ομιλητής της συνάντησης ήταν ο Φθιωτός εκπαιδευτής διαιτησίας Γιάννης Καλύβας, που έχει αναλάβει την οργάνωση της διαιτησίας και της σχολής. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο, ενώ προς τα τέλη του μηνός αναμένονται να πραγματοποιηθούν και οι εξετάσεις. Να αναφερθεί πως οι διαιτητές κατά την διάρκεια της συνάντησης προμηθεύτηκαν τις νέες τους στολές.

























Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος