Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

«Διαμάχη» Π.Α.Κ. και Άτλαντα με τα δελτία αθλητών

 

Αρκετή συζήτηση έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Καρπενησίου για την μη παραχώρηση αθλητών της Π.Α.Κ. στον Άτλαντα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή-παίχτη του Άτλαντα Άγγελου Σαμαντά στον ρεπόρτερ Λάμπρο Κολοκώτσιο(Ευρυτανικά «ΝΕΑ»), αλλά και ανθρώπους της ομάδας στην σελίδα μας υπάρχουν αθλητές που προπονούνται με τον Γυμναστικό, χωρίς να τους έχουν δοθεί τα δελτία τους, έχοντας «εγκλωβιστεί» στην Π.Α.Κ. παρότι η επιθυμία τους είναι να αγωνιστούν με τους πρωταθλητές της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Αποτέλεσμα αυτών είναι να περιοριστούν στις προπονήσεις με τους «Άτλαντες» προς το παρόν και να παραμένουν ανενεργοί από τα επίσημα πρωταθλήματα. Πρόκειται για τους: Θοδωρή Τάκη, Δημήτρη Μπίκα, Χρήστο Νικόπουλο, Βασίλη Τσολάκη και Άρη Νταβαρίνο.
Η Π.Α.Κ. δια μέσω των προπονητών της Κατερίνας Μπαλωμένου και Φώντα Ζαχαρόπουλου από την πλευρά της με επιστολή προς την εφημερίδα κάνει λόγο για εξάντληση της υπομονής της. Υπενθυμίζει την περυσινή παραχώρηση στον Άτλαντα 2 αθλητών μπάσκετ(Σεραφείμ Κολοκύθα και Παντελή Κωστή) και 6 παιχτριών(Έλενα Καββαδία, Κατερίνα Ανδρεάκη, Ήβη Κολαζά, Ανδρονίκη Τσιουγκρή, Θεοδώρα Ρεσίτη και Αλίκη Καγκαρά) στην πετοσφαίριση. Επιπλέον αναφέρεται στον κανονισμό της Ε.Ο.Κ., που υπερασπίζεται την εργασία ετών ενός σωματείου. Τονίζει επίσης την αίτηση του Προέδρου του Γυμναστικού Γιάννη Μπουμπουρή για την απελευθέρωση 6 αθλητών του εφηβικού τμήματος τον Ιούνιο, οι οποίοι ήταν οι: Θοδωρής Τάκης, Θοδωρής Κατσαρός, Δημήτρης Μπίκας, Άρης Νταβαρίνος, Γιάννης Καμαρέτσος και Βασίλης Τσολάκης, «διαλύοντας» σύμφωνα με αυτούς την Π.Α.Κ. και «φτιάχνοντας» το εφηβικό του Άτλαντα με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή: Λάμπρος Κολοκώτσιος(www.evrytanika.gr)