Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Αφιέρωμα στο Montana και συνέντευξη του Στάθη Πλατή














Ο διευθυντής του Hotel Spa Montana Στάθης Πλατής παραχώρησε συνέντευξη στο site www.rocknogoal.com.gr του Κυριάκου Αποστόλου. Το site φιλοξενεί μάλιστα ένα όμορφο αφιέρωμα στο ξενοδοχείο.
Ο κ. Πλατής τόνισε μεταξύ άλλων όσον αφορά τις προετοιμασίες ομάδων: «Το Montana έχει γράψει την δική του ιστορία, την γράφει και θα εξακολουθεί να την γράφει, διότι είναι από τα καλύτερα ξενοδοχεία και προσφέρεται και ο τόπος, ώστε να φιλοξενεί ομάδες, για να κάνουν την προετοιμασία τους εδώ. Αποτελείται από 130 δωμάτια, έχει γήπεδο μπάσκετ, έχει γυμναστήριο, έχει πισίνα ολυμπιακών εγκαταστάσεων, γενικά είναι ένα κομμάτι που προσφέρεται για τους αθλητές. Είμαστε όλοι δίπλα στους ανθρώπους, που είναι εδώ είτε είναι αθλητές είτε όχι. Όλες οι στιγμές, που περνάμε εδώ είναι καλές. Έρχεται η ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, έρχονται ομάδες, που είναι αξιόπιστες και κάνουν τις προπονήσεις τους εδώ. Φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και για αυτό εμάς μας εξιτάρει η κατάσταση αυτή, ώστε να βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο. Η Εθνική μπάσκετ φέτος προτίμησε να μείνει στην Αθήνα φέτος. Διαφορετική η Εθνική και όλος ο κόσμος του αθλητισμού έρχεται στο Montana κατά κόρον. Το να φύγει κάποιος και να πάει αλλού το βλέπω θεμιτό.»


Για περισσότερες πληροφορίες και για ολόκληρο το αφιέρωμα και την συνέντευξη στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://rockngoal.com.gr/index.php/stiles/special/22658-montanaikorifitoukarpenisiouphotosvid