Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Στους πίνακες διαιτητών 4ης κατηγορίας ο Βαγγέλης Λαθύρης


Το βήμα παραπάνω στην διαιτητική του καριέρα κάνει ο Ευρυτάνας ρέφερι του συνδέσμου διαιτητών Φθιώτιδας Βαγγέλης Λαθύρης.
Ο 18χρονος πέτυχε στις γραπτές εξετάσεις σεμιναρίων προεπιλογής περιόδου, καθώς και στις αγωνιστικές δοκιμασίες νέων υποψηφίων διαιτητών 4ης κατηγορίας 2015-2016. Οι γραπτές εξετάσεις έγιναν στην Αθήνα την Κυριακή 2 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Par και οι αγωνιστικές δοκιμασίες στο αθλητικό κέντρο νεότητας Αγίου Κοσμά. Ο Λαθύρης συνάντησε κατά την παρουσία του στην Αθήνα τον γνωστό διεθνή διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη και τον Κύρο Βασσάρα, ο οποίος είναι υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας και πρώην διεθνής ρέφερι. Στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο Φθιωτός Λεωνίδας Σταύρου, γνωστός για την παρουσία του σε πολλά παιχνίδια του νομού μας.
Ο νεαρός διαιτητής άρχισε την καριέρα του από την Ευρυτανία, προτού «μετακομίσει» στην γειτονική Φθιώτιδα, όπου και διαμένει και στοχεύει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο πατέρας του Νίκος υπήρξε επόπτης Α΄ Εθνικής και διαιτητής Β΄ Εθνικής.