Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Με υψηλές βλέψεις και φέτος άρχισε προετοιμασία ο νταμπλούχος Ευρυτανίας Αίολος

Με τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες να είναι υψηλές ξεκίνησε την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο ο νταμπλούχος Ευρυτανίας Αίολος Προφήτη Ηλία. Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 6.30 στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου.
Πρώτα έγινε η διανομή του αθλητικού υλικού, εν συνεχεία ακολούθησαν ομιλίες του Αντιπροέδρου Γιάννη Λερογιάννη και του προπονητή της ομάδας Γιάννη Φλωράκη. Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων θα είναι σε «χαλαρούς» ρυθμούς, αφού οι ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν σταδιακά στην προετοιμασία της ομάδας.
Θα υπάρχουν εως την Παρασκευή το απόγευμα προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο και εν συνεχεία θα υπάρξει ρεπό για το Σαββατοκύριακο. Οι «στροφές» θα ανέβουν την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα αρχίσουν οι διπλές προπονήσεις.
Στην πρώτη προπόνηση του νταμπλούχου Ευρυτανίας τα παρών έδωσαν οι εξής 15 ποδοσφαιριστές: Κώστας Μπόνιας, Χάρης Ζαραβέλης, Θωμάς Αζακάς, Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, Αλέκος Κόκκοτας, Τόλης Φούκας, Νίκος Νικολάου, Πάνος Αζακάς, Νίκος Ράικος, Πάνος Μάρκης, Άκης Κατσιφής, Πάνος Κουτσονίκας, Νίκος Τόλης, Ερμής Καραμπάς και Δημήτρης Κυλλής.

Τα δυο αποκτήματα














Αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα τα πρώτα δυο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Πρόκειται για τον γνώριμο Πάνο Κουτσονίκα (Φωτογραφία Αριστερά), που αγωνίζονταν στην Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας με την Α.Ε. Βίτωλη/Άγιος Γεώργιος και τον στόπερ Άκη Κατσιφή (Φωτογραφία Δεξιά), που διαμένει στο Κερασοχώρι και ανήκε στην ΑΕΣ Ελαιώνας.

Προπονήθηκαν ακόμη 3


Προπονήθηκαν ακόμη 3 μικροί ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν πέρυσι στελέχη της μικτής παίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας και ανήκουν στην Ακαδημία Καρπενήσι 2002. Πρόκειται για τους: Ερμή Καραμπά (Φωτογραφία Αριστερά), Νίκο Τόλη (Φωτογραφία Κέντρο) και Δημήτρη Κυλλή (Φωτογραφία Δεξιά).

Προπονήσεις στο αθλητικό
Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονταν στο αθλητικό κέντρο και μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί απογευματινές προπονήσεις.

Με Φλωράκη


Ο Γιάννης Φλωράκης βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για 2η συνεχή χρονιά και οδήγησε πέρυσι την ομάδα σε δυο τίτλους στην πιο επιτυχημένη σαιζόν της ιστορίας της, που συμπλήρωσε με επιτυχία τα 30 χρόνια.

Το Δ.Σ.
Σημαντική ήταν και η παρουσία της διοίκησης που στην 2η χρονιά της βρίσκεται πάντα κοντά στους ποδοσφαιριστές. Παραβρέθηκαν στην «πρώτη» οι: Περικλής Πλακιάς, Κώστας Οικονόμου, Γιάννης Λερογιάννης και Γιάννης Παρούτσας. Κοντά στην ομάδα φυσικά ήταν ο φίλος της Σταύρος Μαντής και ο επί σειρά ετών γενικός γραμματέας Σεραφείμ Λερογιάννης.


Αρχή με ομιλίες
Ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Λερογιάννης και ο προπονητής Γιάννης Φλωράκης μίλησαν στους ποδοσφαιριστές προτού ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση, θέτοντας και τους στόχους της νέας χρονιάς.



Δηλώσεις

Γιάννης Φλωράκης (Προπονητής Αίολου): «Ξεκινάμε την καινούργια χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Στόχος της ομάδας είναι να κάνει ένα βήμα πιο πάνω από την περσινή περίοδο, εννοείται ότι αυτό σημαίνει ότι θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να καταφέρουμε κάτι καλύτερο στους αγώνες των μπαράζ. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια απώλεια από την περσινή περίοδο έναν σημαντικό παίκτη (ενν. τον Δημήτρη Κουρλό),  αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε μέσα από την ομαδική δουλειά να αναπληρώσουμε την απώλεια. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες και υγεία στους ποδοσφαιριστές μου.»














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος