Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Πρώτη με ενθουσιασμό και νέο προπονητή στον Παναγραφιωτικό

Σε προπονητικούς ρυθμούς με αθρόα συμμετοχή ποδοσφαιριστών πέρασε και η ομάδα του Παναγραφιωτικού, που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΕ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά. Η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα 24/8 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Avaris με ώρα έναρξης τις 18:00.
Στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος, που αντικατέστησε σε αυτό το πόστο τον Νίκο Τριανταφυλλόπουλο. Υπήρξε ομιλία αρκετής ώρας του νέου προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ δίπλα σε αυτούς ήταν και αρκετά μέλη της διοίκησης. Εν συνεχεία ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.
Η ομάδα θα προσπαθήσει να έχει μια αξιοπρόσεχτη πορεία, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να βασιστεί σε αρκετούς μικρούς, ύστερα από την περυσινή σαιζόν, που την έφερε στην 4η θέση. Θα υπάρχει καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων στο ίδιο γήπεδο, ενώ αναμένεται να δοθεί σε μια εβδομάδα το πρώτο φιλικό ενάντια στην Ποταμιά.
Οι 22 παίχτες που παραβρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Γιώργος Γιόγιος, Ηλίας Τσιγαρίδας, Λάμπρος Σβερώνης, Πάνος Μπλέντζος, Γιώργος Πλεξίδας, Μιχάλης Ράπτης, Ρέμμους Πάτρου, Βαγγέλης Ζανιάς, Νίκος Φούκας, Γιάννης Δαράβαλης, Δημήτρης Μπισμπίκης, Πάνος Μαντέκας, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Χρήστος Κατσαρής, Κώστας Καλύβας, Γιώργος Βούρτσας, Ανέστης Κοράκης, καθώς και οι: Γιάννης Γραβιάς, Τόμι Χρυσαφόπουλος, Γιάννης Χαλκιάς, Πάρις Καραμπάς και Αντρέας Πάτρου.
Ορισμένοι από αυτούς δεν προπονήθηκαν λόγω τραυματισμού.

Νέος προπονητής ο Χρυσαφόπουλος


Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο ενωσιακός και διπλωματούχος προπονητής Γιώργος Χρυσαφόπουλος, ένας άνθρωπος γεμάτος όρεξη για δουλειά. Ο 43χρονος έχει εργαστεί επίσης στην Κρέντη και στον Αίολο, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.


Ομιλία μιας ώρας
Πριν την έναρξη της προπόνησης υπήρξε ομιλία του coach κ. Χρυσαφόπουλου, που ανέλυσε το πλάνο των προπονήσεων, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων αρκετά θέματα που αφορούν την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και σε βασικές γνώσεις που θα πρέπει να έχουν οι παίχτες του γύρω από το ποδόσφαιρο.
Για «λογαριασμό» της διοίκησης μίλησε ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μάκκας, ενώ σύντομη ομιλία είχε και ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Αθανασόπουλος. 



Με πολλούς μικρούς
Η πρώτη προπόνηση του Παναγραφιωτικού περιελάμβανε πολλούς μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Παρελθόν θα αποτελούσουν μόνο ο Λεωνίδας Κόγιας, που παραχωρείται για έναν χρόνο λόγω στρατιωτικής θητείας στην Ποταμιά και οι: Τάσος Κωστούλας και Μιχάλης Κωστίδης, που δεν διαμένουν στην Ευρυτανία.

Ο Γενικός αρχηγός


Συνεχίζει και φέτος στην ομάδα ο Δημήτρης Αθανασόπουλος(Φωτογραφία), ο οποίος έχει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού και υπηρετεί την ομάδα από οποιοδήποτε πόστο χρειαστεί. Αποτελεί συνδετικό «κρίκο» μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών.

Δίπλα η διοίκηση
Δυναμική παρουσία είχε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Παρόντες ήταν οι: Βαγγέλης Μάκκας, Γιάννης  Τσιγαρίδας, Θύμιος Μούτσελος και Παναγιώτης Ζωχάκης. Απουσίαζε ο Πρόεδρος Γιάννης Κουτρομάνος, που ήταν εκτός Ευρυτανίας και θα βρεθεί κοντά στην ομάδα τις επόμενες ημέρες.


Προπονήσεις στο Avaris
Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων αναμένεται να κυλήσει στο γήπεδο του Avaris. Τις επόμενες ημέρες οι παίχτες θα φορούν και το νέο αθλητικό υλικό, που θα αναγράφει την νέα ονομασία του συλλόγου. Σε μια εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ποταμιά.

Τα καινούργια πρόσωπα












 














Με τον Παναγραφιωτικό προπονήθηκαν επιπλέον οι: Αντρέας Πάτρου(16χρονος μεσοαμυντικός από τον ΑΠΟΚ), Πάρις Καραμπάς(15χρονος αμυντικός από τον Αίολο), Τόμι Χρυσαφόπουλος(15χρονος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΚ) και Γιάννης Χαλκιάς(29χρονος μεσοαμυντικός από το Κεράσοβο). Προπόνηση έκανε και ο 15χρονος πλάγιος μπακ Γιάννης Γραβιάς, που αναμένεται να επιστρέψει από το Κεράσοβο.

Δηλώσεις

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Προπονητής Παναγραφιωτικού): «Έγινε σήμερα η πρώτη προπόνηση, προσπαθούμε να κάνουμε όλοι μαζί ένα καινούργιο ξεκίνημα σαν ομάδα να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Το βασικό είναι να μάθουμε μέσα από την δουλειά, να έχουμε σωστή συμπεριφορά και να αποδίδουμε σωστό και καλό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο στόχος μας και πάνω σε αυτά θα δουλέψουμε. Εύχομαι όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς όπως θα ξεκινήσουν έτσι και να τελειώσουν την χρονιά.»


































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος