Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ματς-πρόκληση για τις παγκορασίδες του Άτλαντα κόντρα στον Γ.Σ. Λαμίας


Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει η ομάδα παγκορασίδων του Άτλαντα. Την Κυριακή 17/5 τα κορίτσια του Χρήστου Μακρή υποδέχονται στα πλαίσια της εξ αναβολής 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της ΕΣΠΕΚΕΛ τον Γ.Σ. Λαμίας στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου στις 16:00.
«Οδηγός» της Ευρυτανικής ομάδας είναι η τεράστια εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του αντιπάλου πριν από δυο εβδομάδες. Ο Άτλας έχει απολογισμό 8 νίκες και 2 ήττες (18 βαθμούς), όσους έχει και ο Γ.Σ. Λαμίας του Ντίνου Καρβούνη. Με νίκη κατακτά την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης στην πρώτη του μόλις παρουσία στον θεσμό, ενώ αρκείται και με ήττα, εφόσον κερδίσει ο Γ.Σ.Λ. τον Κύνο.
Το Σάββατο 16/5 σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι ο Γ.Σ. Λαμίας θα υποδεχτεί τον Κύνο Λιβανατών στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας και θα αρχίσει στις 15:30
Στην βαθμολογία ο Α.Ο.Λ. προηγείται με 21 βαθμούς, έχοντας όμως τελειώσει τις υποχρεώσεις του. Ακολουθούν με δυο παιχνίδια λιγότερα ο Άτλας, ο Γ.Σ. Λαμίας με 18 βαθμούς και ο Κύνος Λιβανατών με τον ίδιο αριθμό αγώνων έχει 17.