Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Η απονομή στον κυπελλούχο πόλο Ολυμπιακό (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)


Μετά την ολοκλήρωση του τελικού κυπέλλου πόλο των ανδρών ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Πρώτα αποχώρησαν από το γήπεδο οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναικού μετά από απόφαση της αστυνομίας και στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου συνεχίστηκε το γιορτινό κλίμα με φίλους του Ολυμπιακού να τραγουδούν και να πανηγυρίζουν την επιτυχία της ομάδας τους.
Η διαδικασία της απονομής ξεκίνησε με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο να απονείμει τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και στον Κώστα Μπακογιάννη για την διοργάνωση. Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, καθώς ο κ. Μπακογιάννης απουσίαζε για προσωπικούς λόγους. Στην συνέχεια από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας παρέλαβε τιμητική πλακέτα και ο Δήμαρχος Καρπενησίου και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος της πόλης μας Νίκος Σουλιώτης. Καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους ο Νίκος Δεληγιάννης (Για 7η φορά κερδίζει αυτό τον τίτλο) του Ολυμπιακού και παρέλαβε την πλακέτα του κορυφαίου γκολκίπερ του φετινού Final 4.
Ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας παρέδωσε την πλακέτα του MVP του Final 4 στον δεξιό περιφερειακό Μανώλη Μυλωνάκη του Ολυμπιακού, ο οποίος πήρε αυτό τον τίτλο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αξίζει να αναφέρουμε όπως και στο Final 4 βόλεϊ των εφήβων έτσι και σε αυτό του πόλο στην απονομή παραβρέθηκαν κοπέλες του πολιτιστικού συλλόγου Καρπενησίου ντυμένες με την τοπική παραδοσιακή στολή.
Στην συνέχεια οι παίκτες του φιναλίστ Παναθηναικού πήραν το αργυρό μετάλλιο, που τους απονεμήθηκε από τον Βουλευτή Ευρυτανίας Θωμά Κώτσια, τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και τον Πρόεδρο του Κ.Ο.Κ. Κώστα Νικόπουλο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέλαβαν τα μετάλλια τους από τον Βουλευτή Ευρυτανίας Θωμά Κώτσια, τον Αντιπεφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό και τον Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Γιώργο Κατσαρό. Το κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού Νίκο Δεληγιάννη δόθηκε από τις επευφημίες των συμπαικτών και των φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπενε στον πισίνα μαζί με το τρόπαιο και συνέχισαν τους έξαλλους πανηγυρισμούς. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες των κυπελλούχων Ελλάδας με το τρόπαιο τους, με τον  τιμ μάνατζερ Δημήτρη Μάζη να βγάζει φωτογραφία Selfie της ομάδας με το τρόπαιο.
Στην συνέχεια οι πολίστες του Ολυμπιακού πήγαν κοντά στην κερκίδα, πανηγύρισαν με τους φιλάθλους τους, πέταξαν και το τρόπαιο στους οπαδούς. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πληθώρα αναμνηστικών φωτογραφιών.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την διαδικασία της απονομής και τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων».



















































Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος