Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Σεραφείμ Λερογιάννης: «Το νταμπλ του Αίολου αποτελεί γεγονός καταξίωσης της προσπάθειας που καταβάλλουν τόσα χρόνια κάποιοι άνθρωποι»


Ο επί σειρά δεκαετιών γενικός γραμματέας του νταμπλούχου Αίολου και ιδρυτικός στέλεχος του συλλόγου Σεραφείμ Λερογιάννης έκανε δηλώσεις χτες το απόγευμα μετά το τέλος του αγώνα της 6ης αγωνιστικής των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας Αίολος-ΑΠΟΚ Βελούχι.
Ο κ. Λερογιάννης αναφέρεται στην κατάκτηση του νταμπλ και το χαρακτηρίζει ως γεγονός καταξίωσης της προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα τα τελευταία χρόνια όσο από παράγοντες τόσο από αθλητές και φιλάθλους. Συγχαίρει όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους εκλιπόντες παράγοντες της ομάδας του Προφήτη Ηλία Παύλο Τσιγαρίδα, Πάνο Γεωργίου και Σταύρο Νικολάου.

Αναλυτικά η δήλωση του Σεραφείμ Λερογιάννη προς το ''Evrytania Sport'':

«Ο Αίολος γιορτάζοντας τα τριακοστά του γενέθλια κλείνει κατά τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά, πετυχαίνοντας το νταμπλ. Η κατάκτηση τόσο του κυπέλλου όσο και του σημερινού πρωταθλήματος αποτελούν ένα γεγονός καταξίωσης για την προσπάθεια που καταβάλλουν τόσα χρόνια παράγοντες, αθλητές και φίλαθλοι, που στηρίζουν αυτή την ομάδα. Η σημερινή επιτυχία με το ισόπαλο αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού δείχνει πόσο συναρπαστικό είναι το ποδόσφαιρο, ότι κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του και θα ήθελα να πω η αξία του αντιπάλου τόσο στον τελικό του κυπέλλου όσο και στο σημερινό παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο ήταν σαν τελικός, δίδει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία του Αίολου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ ως ιδρυτικό μέλος του Αίολου, που κτίσαμε την ομάδα το 1985, μαζί με μια άλλη «χούφτα» ανθρώπων τόσο τους δυο προπονητές και τον κ. Γουλέτα και τον κ. Φλωράκη, τόσο το διοικητικό συμβούλιο, που κατέβαλλε τεράστιες προσπάθειες για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο του, διότι όπως ξέρουμε διάγουμε ένα καθεστώς σκληρής κρίσης όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε όλους τους τομείς της κοινωνία μας, καθώς και όλους τους αθλητές, οι οποίοι πήραν μέρος στο πολύ δύσκολο έργο του αθλητισμού. Θα ήθελα τελειώνοντας να θυμηθώ κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έβαλαν γερά τις πλάτες του, αλλά δεν υπάρχουν πια σήμερα κοντά μας και μας βλέπουν πάνω από τον ουρανό, όπως ήταν ο πρώτος Πρόεδρος ο αείμνηστος Παύλος Τσιγαρίδας, ο διατελέσας Πρόεδρος ο αείμνηστος Πάνος Γεωργίου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου ο αείμνηστος Σταύρος Νικολάου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που έφυγε από κοντά μας. Με αυτά τα λόγια θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους συντελεστές του φετινού νταμπλ.»