Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Παγκορασίδες: Γ.Σ. Άτλας-Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας 3-0

Νέα επιτυχία για τις παγκορασίδες του Άτλαντα, που επικράτησαν με 3-0 στα σετ στην έδρα τους του γειτονικού Άρη Σπερχειάδας.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου. Ήταν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του για το 2015 και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Καρπενησιώτισσες και σε αυτό το ματς έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία παρουσιάζοντας σταθερή βελτίωση. Πήραν εύκολα το πρώτο σετ και έκαναν τεράστια ανατροπή στο 2ο από 15-23 και 20-24 το γύρισαν σε 26-24. Το τελευταίο σετ έληξε με 25-18 υπέρ τους.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Βασίλη Γεωργιάδη προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα μπορούσε να είχε πάρει το δεύτερο σετ. Η ομάδα της Δυτικής Φθιώτιδας «αυτοκτόνησε», όταν είχε προηγηθεί με 8 πόντους και τελικώς έχασε με 26-24. Αγωνίζεται ξανά αύριο για το πρωτάθλημα των παγορασίδων στο γήπεδο του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας.
Την επόμενη (11η) αγωνιστική ο Άτλας θα παίξει σε ημερομηνία που θα οριστεί στις επόμενες ημέρες στην έδρα του Κύνου Λιβανατών, ενώ ο Άρης θα υποδεχτεί αύριο στο γήπεδο του τον Γ.Σ. Λαμίας. Οι Ευρυτάνισσες έφτασαν τους 13 βαθμούς(6 νίκες και 1 ήττα), ενώ οι Σπερχειαδίτισσες έχουν 10 πόντους(1 νίκη-8 ήττες).

Από επιτυχία σε επιτυχία
Η ομάδα του Καρπενησίου πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Είχε επικρατήσει την 9η αγωνιστική εκτός έδρας του Α.Ο. Λαμίας. Βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε «τροχιά» πρόκρισης στην 8αδα.

Αναβλήθηκε με Κύνο
Η αυριανή προγραμματισμένη αναμέτρηση Κύνος Λιαβαντών-Άτλας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία. Η αναμέτρηση αναμένεται να κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την 2η θέση στον όμιλο.

Ρέφερι ο Σφακιαννάκης
Το ματς διεύθυνε ο έφορος του Άτλαντα Μιχάλης Σφακιαννάκης.

Μεγάλη ανατροπή
Τα κορίτσια του Χρήστου Μακρή έκαναν τεράστια ανατροπή στο 2ο σετ, αφού το 15-23 και 20-24 εις βάρος τους έγινε στο φινάλε 26-24 υπέρ τους.

Τροπαιούχος ο coach
Μια ημέρα νωρίτερα ο κ. Μακρής καθοδήγησε την Φθία στην κορυφή της ΕΣΠΕΚΕΛ στην κατηγορία των παίδων.

Τα σετ
25-13, 26-24, 25-18

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Ρεσίτη, Ανδρεάκη, Γυφτομήτρου, Καββαδία, Τσιουγκρή, Καγκαρά, Κολαζά, Τσιούνη Ξ., Τάσιου, Φέγγου, Οικονόμου

Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας (Βασίλης Γεωργιάδης): Γκουζούμα, Σκαρλάτου, Πολυζωγοπούλου, Παρασκευιώτη, Φλέγγα, Αρμουτίδη/Πετρίδη, Τσάκα, Τσιούνη Α., Νέλλα

Διαιτητής: Μιχάλης Σφακιαννάκης
Κριτές: Σεραφείμ Λερογιάννης & Άννα Τσουβαλά








































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος