Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τοπικό ντέρμπι στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ με ορατό το ενδεχόμενο αναβολής


Μετά από έναν άκρως επιτυχημένο πρώτο γύρο οι δυο ομάδες του Καρπενησίου ο Άτλαντας και η Π.Α.Κ. θα «κοντραριστούν» την Κυριακή στις 4 για την πρεμιέρα του 2ου γύρου στον 4ο όμιλο της ΕΣΚΑΣΕ. Η αναμέτρηση μέχρι αυτή την στιγμή είναι στον «αέρα», αφού στο κλειστό υπάρχει ακόμη πρόβλημα με την στέγη.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Καρπενησίου. Είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άλτας του Άγγελου Σαμαντά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο, αφού στο ρελαντί έχει επικρατήσει σε όλες τους τις αναμετρήσεις μέχρι στιγμής. Την περασμένη Κυριακή η εντός έδρας αναμέτρηση τον Άρη Σπερχειάδας αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στο γήπεδο και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την διοργανώτρια αρχή.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου έρχεται από αγχωτικό «διπλό» μέσα στο Μοσχοχώρι με τον τοπικό Αίαντα και μετράει 3 συνεχόμενες νίκες. Στα τελευταία παιχνίδια η Ακαδημία έχει βρει αρκετά καλό ρυθμό και παραμένει σταθερά στην 2η θέση του ομίλου.
Ρέφερι της αναμέτρησης οριστήκαν από την ΕΣΚΑΣΕ οι Γιώργος Ζάχος και Κωνσταντίνος Περράκης.

Κοντά σε νέα αναβολή
Το τοπικό ντέρμπι του Καρπενησίου είναι πιθανό ωστόσο να αναβληθεί. Το κλειστό είναι ακόμη γεμάτο νερά, αφού συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα διαρροής στην οροφή του γηπέδου.

+20 στην πρεμιέρα
Ο Άτλαντας είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το ευρύ 55-35 της συμπολίτισσας Π.Α.Κ.

Παίζουν για το 1-2
Οι δυο ομάδες του Καρπενησίου βαδίζουν εξαιρετικά στον 4ο Όμιλο της ΕΣΚΑΣΕ και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, για να διεκδικήσουν την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Στις 12.30 το Δωρίδα-Σπερχειάδα
Για τον 4ο όμιλο επίσης την Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι η Δωρίδα θα υποδεχτεί στην Ερατεινή τον Άρη Σπερχειάδα. Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 13.30, ωστόσο θα αρχίσει μια ώρα νωρίτερα.Το ρεπό του θα κάνει το Μοσχοχώρι.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης Αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  8-2-2015

Γ.Σ. Άτλας-Π.Α.Κ. 8-2-2015 Κλειστό Γήπεδο Καρπενησίου 16:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Α.Σ. Δωρίδας-Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας 8-2-2015 γήπεδο Ερατεινής 12:30
Διαιτητές: Βασίλης Ντάνος & Χρήστος Γερονικολός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Δημολάς & Γεωργία Παπαδήμου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)