Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Αίτημα για Ευρυτάνες διαιτητές στον τελικό έκανε ο Αίολος


Με επιστολή προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας και τους διαιτητές, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος του Αιόλου Σεραφείμ Ράικος και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Λερογιάννης η ομάδα το Προφήτη Ηλία ζητά τον ορισμό ντόπιων διαιτητών στον τελικό κυπέλλου ενάντια στον ΑΠΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου.
Οι λόγοι που ο Αίολος ζητά Ευρυτάνες διαιτητές είναι τα δυσβάσταχτα έξοδα, που επιφέρει η παρουσία «ξένων» ρέφερι και το γεγονός πως ο τελικός αποτελεί «γιορτή» του ποδοσφαίρου του νομού μας.

Η επιστολή είναι η ακόλουθη:
«Κύριε Πρόεδρε, εν’ όψει της επικείμενης διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου ανάµεσα στην οµάδα µας και στον Α.Π.Ο.Κ., το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, εισηγούσαστε τον ορισµό του διαιτητή καθώς και των βοηθών του από τον τοπικό Σύνδεσµο ∆ιαιτητών Ποδοσφαίρου Ευρυτανίας.
Ο τελικός του Κυπέλλου αποτελεί µία από τις κορυφαίες στιγµές του ποδοσφαίρου στο νοµό µας και µια γιορτή από την οποία δεν είναι δυνατόν να απουσιάσουν οι τοπικοί διαιτητές και οι βοηθοί τους, οι οποίοι µέχρι σήµερα έχουν συµβάλει τα µέγιστα στη διενέργεια των ποδοσφαιρικών αγώνων τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.
Άλλωστε ο ορισµός των διαιτητικών τριάδων από τον νοµό Φθιώτιδας αποτελεί µια πρόσθετη, δυσβάσταχτη οικονοµική επιβάρυνση για τις οµάδες της περιοχής µας µε την οποία επιβαρύνεται σηµαντικά ο ήδη αναιµικός προϋπολογισµός του κάθε σωµατείου.
Θεωρώντας ότι το αίτημα µας θα τύχει θετικής αντιμετώπισης τόσο από µέρους σας όσο και από τον τοπικό Σύνδεσµο διαιτητών, ευελπιστούσε για την ικανοποίηση του».