Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Με στόχο να επιστρέψει στα ροζ φύλλο αγώνα η Π.Α.Κ.


Μετά την δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα η Π.Α.Κ. υποδέχεται την «ουραγό» Δωρίδα Ερατεινής και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο(14/2) στο κλειστό του Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι.
Η Ακαδημία της Κατερίνας Μπαλωμένου δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων κόντρα στον ανώτερο Άτλαντα και έχασε και το δεύτερο τοπικό ντέρμπι. Οι
«πράσινοι» θέλουν την νίκη κόντρα στον σύλλογο από την Δυτική Φωκίδα, για να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Η Δωρίδα του Πάρι Παρασκευαϊδη μετράει μόνο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ και έχει ως στόχο την συλλογή εμπειριών των αθλητών και την προώθηση του αθλήματος στην περιοχή. Την περασμένη Κυριακή το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με Άρη Σπερχειάδας αναβλήθηκε λόγω της βροχόπτωσης.
Στο άλλο ματς του 4ου ομίλου την Κυριακή (15/12) στο Χαλκιοπούλειο ο Αίαντας Μοσχοχωρίου θα υποδεχτεί τον Άτλαντα Καρπενησίου. Διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Σαμαράς και Περράκης.

Θα προηγηθούν φιλικά
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τις 11 και μετά θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις των δυο ομάδων προ-μίνι και μίνι. Προπονητές των ακαδημιών της Δωρίδας είναι οι παίχτες της ανδρικής ομάδας Μίλτος Αλεξανδράτος και Κώστας Τσόκας.

Δυο μήνες μετά
Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί ακριβώς δυο μήνες πριν. Η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής στην Ερατεινή είχε γίνει στις 14 Δεκέμβρη και βρήκε την Π.Α.Κ. νικήτρια με 55-61

7η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  14-2-2015 14.00

Π.Α.Κ.-Α.Σ. Δωρίδα  Κλειστό Καρπενησίου
Διαιτητές: Γιώργος Σαμαράς & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)