Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πρωταγωνιστής ο Γεωργίου σε εκπληκτική επίμαχη φάση


Με 1-1(78΄ Χάσελμπαινκ-22΄ Αλίπιο) έληξε ο εκτός έδρας αγώνας κυπέλλου του Απόλλωνα Αθηνών με την Βέροια για την 3η αγωνιστική του 6ου Ομίλου. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη προκρίθηκε ως δεύτερο στην επόμενη φάση των «16», όπως και η ομάδα της Ημαθίας, που ήταν πρώτη. Ο Γιώργος Γεωργίου συμμετείχε σε όλο το 90λεπτο και ήταν εκ των πρωταγωνιστών σε μια σπάνια επίμαχη φάση.
Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό o Μπάμπης Παυλίδης των γηπεδούχων πλάσαρε, ο Βαγγέλης Πίτκας απέκρουσε ασθενώς και ο παίχτης της Βέροιας φέρεται εκ πρώτης όψεως να ακουμπά την μπάλα με το χέρι προ της γραμμής, πηγαίνοντας προς την εστία μαζί με τον Γιώργο Γεωργίου. Ο Παυλίδης τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Ντίτσο, που αγνόησε τον βοηθό Τζαφόλια, που είδε παράβαση του Γεωργίου, που θα επέφερε πέναλτι και αποβολή του έμπειρου στόπερ.
Η ΠΑΕ Βέροια ισχυρίζεται ότι ο Γεωργίου βρήκε την μπάλα με το χέρι και όχι Παυλίδης, έχοντας ως μάρτυρα τον φωτογραφικό φακό. Τελικώς ο Ευρυτάνας άσος ήταν αυτός που πήγε πρώτος στην μπάλα σε κλάσματα δευτερολέπτου, διώχνοντας την μπάλα με το χέρι.
Η φάση, η οποία έχει φτάσει και στα ξένα Μ.Μ.Ε. είναι η ακόλουθη: www.a-sports.gr/videos.php?vcat_id=9&video_id=254