Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πράξη δεύτερη στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ για τον Άτλαντα

 
Μετά το επιβλητικό ξεκίνημα κόντρα στην συμπολίτισσα Π.Α.Κ. ο Άτλαντας αγωνίζεται ξανά στο Καρπενήσι κόντρα στον ουραγό του περσινού ομίλου Άιαντα Μοσχοχωρίου. Η ομάδα του Καρπενησίου είναι το φαβορί για την αναμέτρηση και θέλει να κατακτήσει το δεύτερο «ροζ» φύλλο αγώνα για φέτος μπροστά στο κοινό της, κλείνοντας στην κορυφή το 2014.
Το ματς της Κυριακής θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι και είναι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ για τον 4ο όμιλο. Την αναμέτρηση θα σφυρίξει μόνο ο Αλέκος Κοτσιμπός, χωρίς δεύτερο ρέφερι.
Ο Άτλαντας πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Π.Α.Κ. και έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Τα μέγιστα απέδωσαν και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα(Καλοπήτας, Καντούνης, Κωστής, Κολοκύθας), οι οποίοι μπήκαν από νωρίς στο κλίμα της ομάδας. Στην Κυριακάτικη αναμέτρηση ο Άτλας έχει το πρώτο λόγο για την νίκη. Θα απουσιάσει ο παίκτης-προπονητής Άγγελος Σαμαντάς και τον ρόλο του coach θα επωμιστεί ο Πρόεδρος Γιάννης Μπουμπουρής.
Ο Αίας Μοσχοχωρίου μετά το ρεπό της πρεμιέρας ρίχνεται ξεκούραστος στην φετινή μάχη της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Η ομάδα αποτελείται και φέτος από μια παρέα αθλητών έχοντας στόχο την συμμετοχή. Θα επιδιώξει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Πρόεδρος και περυσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Πρόδρομος Αργυρόπουλος.

Εύκολα πέρυσι
Ο Άτλας στην περσινή αναμέτρηση στο Καρπενήσι είχε πάρει εύκολα την νίκη με 92-58

Μισή αγωνιστική
Το άλλο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής στον όμιλο θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα. Η Ακαδημία θα ταξιδέψει στην Ερατεινή και στην Δυτική Φωκίδα για να αγωνιστεί στο ανοιχτό γήπεδο της Ερατεινής κόντρα στην τοπική Δωρίδα.

Απουσία Coach
Ο 33χρονος παίκτης-προπονητής του Άτλαντα Άγγελος Σαμαντάς θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας του.

Μόνο Κοτσιμπό
Η ΕΣΚΑΣΕ όρισε για το ματς του Άτλαντα μόλις έναν ρέφερι. Το ματς σφυρίξει ο έμπειρος Λαμιώτης ρέφερι Λαμιώτης Αλέκος Κοτσιμπός. Αρκετοί διαιτητές δήλωσαν κόλλημα ως εκ τούτου δεν βρέθηκε δεύτερος διαθέσιμος διαιτητής

Ενός λεπτού
Με ομόφωνη απόφαση της η ΕΣΚΑΣΕ αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην μνήμη του Παναγιώτη Τσώτσου.

2η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  7-12-2014 14.00

Γ.Σ. Άτλας.-Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου Κλειστό Γήπεδο Καρπενησίου
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)