Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

1 χρυσό-2 αργυρά στη Βουλγαρία για τα παιδιά του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας


Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σόφια της Βουλγαρίας συνεχίστηκαν οι επιτυχίες των αθλητών του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας. Ο αγώνες είχαν την ονομασία 1st Hereya Trophy 2014 1st Korean Ambassador΄s Cup και διοργανώθηκαν από το γυμναστήριο Κουκουλέτσου το τριήμερο 28-30 Νοεμβρίου με την παρουσία 960 αθλητών από όλον τον κόσμο.
Ο σύλλογος του νομού μας έλαβε μέρος με 9 αθλητές-τριες, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αλεξάνδρα Δροσίνη στην κατηγορία -51 κιλών Cadets B-A, ενώ ο Θανάσης Ντρίβας στην κατηγορία -44 κιλών Children II-B και η Ειρήνη Σταΐκούρα στην κατηγορία -53 κιλών Cadets B κατέκτησαν το αργυρό. Συμμετοχή χωρίς μετάλλιο είχαν οι: Σεμέλη Ζαρμακούπη, Βασίλης Ντάλλας, Ηλίας Τρίκας, Γιάννης Γαλανός, Οδυσσέας Γραμματίκας και Σπύρος Κολοκώτσιος.
Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης αθλητές από Καρδίτσα, Λαμία, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Αράχωβα. Τους αθλητές του Ευρυτανικού συλλόγου συνόδεψαν οι προπονητές τους Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης, οι οποίοι συγχαίρουν τους αθλητές τους.